Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Furcsa zajok éjjelente?!

Furcsa zajok éjjelente?!

Figyelt kérdés

Reménykedem rátalál a kérdésre egy hozzáértő is. Olvasgattam a neten utána, de valahogy egyik sem adott kielégítő választ. Már egy ideje kisebb neszeket, falon dübögést észleltem a szobámban. Úgy voltam vele; jó biztos csak a padló recseg magától, vagy valami kis állat. Ma éjjel viszont, nem tudtam aludni a zajongástól. Nyitva hagytam a szobám ajtaját gondolván, hogy nem lesz a szobámban így zajongás és a kiskutyám is be tud majd jönni hozzám. Viszont a folyosóról a zajok.. ; kulcs csörgés, mintha az egyik bútort elmozdították volna, sóhajtások, kopogás mindenfelől, olyan hang mintha 2-3 ember végigfutna a folyosón, erőteljes zajok voltak...

Mikor már végre sikerült félálomba kerülnöm, arra riadtam fel, bár a szememet csukva hagytam, mert nagyon féltem, hogy valami világít az arcomba, 3x felkapcsolt, elaludt és utána elmúlt. A mobilom nem lehetett, az nem szokott önmagától villogni és az ablakon sem jöhetett be semmilyen fény. Valaki tudna erről bővebb magyarázatot adni? Kopogószellem? Bánt? Hogy lehet megszabadulni tőle?

2017. aug. 22. 14:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nehéz nem gondolni rá,mert ahogy lefekszem aludni a sötétben egyből: ajj csak ne legyenek hangok stb... aztán jönnek a kis neszek és már annak nagy jelentőséget tanusítok, pedig tudom, hogy valószínű, hogy az nem az de nekiállok beparázni meg rátesz az is, hogy imádom a horror filmeket és már kb az összes létező filmet láttam.. és egyszerűen bennem van ez az érzés, hogy kinyitom a szemem és jaj mi van ha ott áll és meglátom, biztos becsinálok. Próbálok nem erre gondolni és másra koncentrálni, de ahogy hallok valamit az egyből kizökkent.
2017. aug. 24. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Érzékenyek az idegeid és belelovalod magad ebbe a dologba. Teljesen normális zajokat hallasz, de ezeket a félelem miatt erősebben érzékeled, illetve felismerni vélsz benne például sóhajokat, ez pont olyan, mint amikor egy felhőben felismersz egy alakot, valójában nincs ott, de az agyad így fordítja le, és ráerősít a zaklatottságod. A legjobb, amit tehetsz, hogy racionálisan közelíted meg a dolgot, megérted, hogy nem lehet szellem meg efféle, és ha higgadt vagy, józan ésszel állsz a dolgokhoz, akkor nem is fogod ezeket a jelenségeket észlelni. Bántani mindenesetre biztos nem fog senki, de neked nem tesz jót, ha ilyenekben hiszel, meg ha emiatt nem tudod kialudni magad.
2017. aug. 25. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsó ott a pont.

Hidd el,nincsenek szellemek.

Aki már egyszer meghalt az egyszerűen megszűnik létezni,szerintem pont olyan lehet mint mielőtt megszülettél volna,azt sem tudod hogy egyáltalán léteztél ezen a rohadt bolygón.

Ezeket a paranormális idióta dokumentumfilmeket meg hanyagold,mert érdekes módon csak Amerikában vannak szellemek meg szellemjárta házak...

Őszintén szólva én is egyszer egyszer megijedtek mert hirtelen pattog egy jó nagyot a monitorom de tudom hogy csak a hőtágulás miatt...

És leszarom,alszok mint a bunda...

Te is tegyél így ,hidd el minél jobban parázol annál rosszabb,majd elkezdesz hallucinálni ha nagyon komolyan veszed és beleéled magad...

Mondok egy igaz sztorit...

Van egy ismerősöm,egy nő..

Ő is egy este otthon maradt a lánytestvérével mert mittomén hová mentek a szüleik.Eljött a lefekvési idő,a kisebbik elaludt,a nagyobbik meg nem,gondolom félt...azt mesélte hogy az ablakjuk előtt volt egy nagy cserepes virág... addig bámulta azt virágot míg egy emberi forma alakult ki belőle, úgy értem a félelem miatt már emberi árnyat látott a virág helyett...ez nem vicc..persze nem volt ott senki de gondolom már besokallt az agya a pániktól vagy vagy tudom is én...

Remélem tudtam segíteni.

Hello.

2017. aug. 26. 00:06
 14/17 A kérdező kommentje:

Csak az a baj hogy én eléggé hiszek ezekben és nem a filmek miatt. Anyukám ilyen ezoterikus, szellemidézés-szarsággal foglalkozik (már nem tartjuk a kapcsolatot) tiszta boszi, és volt párszor hogy idéztünk - lapra ráírtuk az ABC betűit, ill. az igen vagy nemet és a számokat 9-0 ig, pohár volt a kommunikáló eszköz - és valóban mozgatta és válaszolt, ha kérdeztük. Nem nem anyukám mozgatta a poharat és én sem.. szóóval igen volt ilyenben részem sajnos így nekem a racionális mappába tartozik a szellemjárás is. Ma volt egyébként a legcsöndesebb éjszakám, már egész jól viselem, ahogy mondtad megmagyarázom magamnak hogyha valami neszt hallok, hogy jaj ez nem az nyilván (nem vagyok hülye nem gondolom minden kis szösszenetre, hogy szellemecske nyugi :D csak azóta az éjszaka óta minden kis hangra ugrok) és teljesen nyugodt maradok. Még rosszat is álmodtam az éjjel pont ezzel kapcsolatban, mert már annyit beszéltem róla más más emberekkel, hogy kinek mi a véleménye, hogy teljesen már a tudatalattimba ivódott, na de a lényeg hogy még mikor felriadtam abból az álomból is nyugodt tudtam maradni és konkrétan leszartam aludtam tovább :D

Köszi srácok egyébként a válaszokat, segítettetek vele sokat :* !

2017. aug. 26. 16:01
 15/17 anonim ***** válasza:
93%

Na tessék,akkor megvan a magyaràzat!Anyukàd odcsődített ki tudja miféle entitàsokat az idézgetéssel,és amint làtható, visszaküldeni màr nem sikerült.Az ilyen idézésre bejelentkezők sokszor nem a legjobb szàndékúak és gyakran nem az jön illetve nem csak az,akit hívnak.Ilyenkor nyílik egy képletes àtjàró.Ahol ilyen szertartàsok zajlanak oda vonzódnak a démoni teremtmények is.És az idéző személyhez illetve otthonàhoz is kötődhetnek.

Ezért nem szabad szellemidézéssel kontàrkodni.Valóban jobb tehát,ha nem veszel róluk tudomàst.Ne vedd fel a kapcsolatot velük.Kérd meg anyukàdat hogy próbàlja meg őket visszaküldeni.

2017. aug. 28. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel, de nem anyukádat kérd meg, hogy "küldje vissza", mert az nem fog hatni, max még rosszabb lesz. Amúgy ilyen esetben mindenféle démon "jelenik meg", azért, hogy ijesztegessen. Valóban ezért nem szabad ilyenkkel játszani. Az lenne a legjobb, ha papot hívnál, ő talán tud segítni, nem fog hülyének nézni, én is átestem ilyen. Aki meg kételkedik ebben, meg hülyének néz, azoknak üzenem, hogy tudok olyan sztorikat mesélni, amiknek nem lett volna szabad megtörténnie a fizikai ismereteim alapán, és a saját szemmel láttam. Aki nem esik át ilyenen, az sosem fogja megérteni, és azzal magyarázzák, hogy "csak a huzat" :D :D Kapcsolatba lépni velük nem ajánlatos, még véletlenül se szólj hozzájuk. #10-es voltam..
2017. aug. 28. 13:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Érdekes hangokat tudnánk rögzíteni az éjszakába....

Olyan volt nálam : egyedül voltam. Mintha bejött volna valaki a szobába. És leült a fotelba. Azt a csendes bemegyek valahova, és leülök hanghoz lehet hasonlítani.

Komolyan ezt hallottam.

Persze én is féltem meg se moccantam. Csak ennyi volt. Valószínű elaludtam utána.

( párom nem volt otthon, máshol melozott. az apukája jó rég meghalt már, és nem is itt a közelbe. Talán jött ellenőrizni a szelleme, kivel alszom :P. Persze most így közel 18 évvel később már mosolygok. akkor nem volt kedvem a szemet se kinyitni, ahogy írta szintén valaki előttem. Mi volt ez, mi sem, nem tudom. De se akkoriban, se mostanság, semmilyen pszijobogyót nem szedtem, szedek )

2017. aug. 29. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!