Ijesztő, furcsa szellemes történetek amik veletek történt meg?
https://www.youtube.com/watch?v=SovfwPUJoyc
A mennyország igazságai
akinek kedve van nézze meg
ez igaz történet
ott volt a Mennyországban is
ki fogsz röhögni de amikor mentem volna a fürdőszobába kijjebbnyilt az ajto és mögöttem feldölt 1 kuka. másik meg az volt h elmentek szüleim és nem hallottam semmit csak 1 nagy csörömpölést... hát elfutottam és hivtam szuleimet h jöjjenek haza mert baj van és hallottam h jön fel valami a lépcsön és leraktam a telefont... szerencsére nem voltak messze ((kb ugy 7km erre) hazajöttek nem sok idö mulva én meg a fürdökabinba bezárkoztam... hazajöttek és szoltak h mi a baj én meg mondtam hogy nagy csörömpölés volt lent (emeletes ház) és csak 1 kép leesett a falrol.... xDDD
jah meg volt olyan hogy az ágyam mögött van (fekszek akk a lábamnál) a számitógépasztal és hallottam h valami kopog a billentyuzeten mintha irna valaki odaneztem es abbahagyta utanna meg 1vagy 2 percel ra megint ez es megint. ez most nem velem volt ami most van hanem 1 vidissel: aludtak és 1x csak valami összetört a konyhajukban és kiment a mamájával és azt látták h minden szekrény nyitva és 1 pohár volt leesve a földre ÉS 1 HÁROMSZÖG VOLT KIESVE BELÖLE (illuminati confirmed) és utánanézett h a házuk 1 katonai temetőre épült (másik ország) ENNYI LENNE
Ultem a konyhaban es nyomkodtam a telot ...valaki a hatam mogott lassan lepkedett hallottam is a lepteket...gondoltam magamban hogy anyam jott ki a szobajabol es meg akar ilyeszteni :)
Erre behajolt hozzam mintha o is megnezne a telot hogy mit csinalok ?! Ereztem is ...mar szolni akartam h anya ne leskelodj :D megfordultam erre sehol senki !!! Amikor ez volt szinte ereztem h ez vmi rossz elnyomott ...nagyon rossz volt ! Es ereztem hogy lany ez eleg furcsan hangzik...
Aztan meg volt az hogy lefekudtem a szobamba aludni erre valami fefi hang beszelt hozzam ..mondom neki jo hamar haza jottel (parom) azt hittem h o jott haza !!mert eszaka dolgozik ...na mindegy erre vmit mondott de ez is gondosz volt ! Aztan megbenultam anyira megijedtem ..hat sikitozni kezdtem :D h ki van itt meg minden ..fuh .. de velem eleg sok ilyesmi tortent mar :( de amugy anyira nem hiszek a szellemekben demonokban .. csak ban ezekre vmi magyarazat :/ azert gondoltam elmeselem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!