Milyen sérülés az ami miatt vállból nyomást nem lehet csinálni kézisúlyzóval? (más vállat edző gyakorlat megy)
amikor elkezdtem edzeni fél éve már akkor is kételyeim voltak, hogy valami van a hátammal, egy apró izomcsoport ami miatt csak a vállból nyomást nem tudom csinálni, 1,5 hónapra hanyagoltam a vállból nyomást, utána kb 1 hónapig csináltam, nem csináltam soha nagy súllyal kb 18-18 kg-os volt a max 10 ismétlés volt a maximum, viszont ettől már megfájdult, ennek már 3 hónapja, azóta se tudok vállból nyomni se ülve se állva (kézisúlyzókkal) Alapvetően nem erős fájdalom, de nem kellemes ha csinálom.
érdekesség: rúddal tudok, a laterál emelés is megy, illetve a archoz húzás csigán. illetve: fekve tudok nyomni súlyzóval is, akár ferdepadon is.
Tudom,hogy akkor csináljam azt amit lehet, de egyébként úgy érzem, hogy a többi váll-gyakorlatnál többet ért, és gyorsabban tudtam vele haladni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!