Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen sérülés az ami miatt...

Milyen sérülés az ami miatt vállból nyomást nem lehet csinálni kézisúlyzóval? (más vállat edző gyakorlat megy)

Figyelt kérdés

amikor elkezdtem edzeni fél éve már akkor is kételyeim voltak, hogy valami van a hátammal, egy apró izomcsoport ami miatt csak a vállból nyomást nem tudom csinálni, 1,5 hónapra hanyagoltam a vállból nyomást, utána kb 1 hónapig csináltam, nem csináltam soha nagy súllyal kb 18-18 kg-os volt a max 10 ismétlés volt a maximum, viszont ettől már megfájdult, ennek már 3 hónapja, azóta se tudok vállból nyomni se ülve se állva (kézisúlyzókkal) Alapvetően nem erős fájdalom, de nem kellemes ha csinálom.

érdekesség: rúddal tudok, a laterál emelés is megy, illetve a archoz húzás csigán. illetve: fekve tudok nyomni súlyzóval is, akár ferdepadon is.

Tudom,hogy akkor csináljam azt amit lehet, de egyébként úgy érzem, hogy a többi váll-gyakorlatnál többet ért, és gyorsabban tudtam vele haladni.

2018. nov. 26. 12:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!