Ha köhécselek, de nincs lázam (36,5 egész pontosan), az még nem akadálya az edzésnek?
Hú, nem gondoltam volna, hogy ekkora vitát gerjesztek a kérdésemmel! :D
Végül edzettem egy átmozgató jellegűt. Nem volt, és szerencsére most sincs semmi gond.
Jól van, ne is legyen, azért vigyázz magadra.
Mellesleg én nagyon ritkán vagyok lázas, de vírusos időszakban engem is megtámadnak ezek a vackok, és minden más tünet is elég kellemetlen tud lenni, a torokfájás, köhögés, nátha ugyanúgy, mint a láz, nem tudom úgy venni a levegőt, nincs annyi energiám, koncentrálni sem tudok ugyanúgy, és ha speciel én is továbbfertőzök mást, az meg nem jó. Az edzőm is elkapta ezt a vackot, azt hitte, kihordja lábon, aztán egyik héten írt a csoportnak, hogy bocsi, évek óta nem járt orvosnál, de most nem úszta meg, szóval lehet, hogy neki is jót tett volna, ha hallgat a szervezetére. Nem csak lázasan lehetsz beteg. És lehet, hogy én is tőle kaptam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!