Ha köhécselek, de nincs lázam (36,5 egész pontosan), az még nem akadálya az edzésnek?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 06:31
1/12 anonim válasza:
Mellkas szúródik?
Szerintem nem akadálya, de te érzed.
Ha nem úgy érzed magad, akkor inkább ne menj.
2/12 anonim válasza:
Ne menj közösségbe, ha kicsit is betegnek érzed magad.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. nov. 4. 10:20
4/12 anonim válasza:
Attól még fertőzhetsz, és lehet, hogy mást jobban lever a lábáról, mint téged. Meg a te teljesítményed sem biztos, hogy olyan jó lesz, mint egészségesen.
5/12 anonim válasza:
Jaj nem kell ennyire átesni a ló másik felére. Jó, hogy azt nem tanácsoljátok neki, hogy kezdje el szervezni a temetését...
6/12 anonim válasza:
Pár nap edzést én is kihagytam, mert elkaptam valamit, nem volt tragédia, tegnap már futottam rendezvényen. Inkább egy kis kihagyás, mint később sok, ha most könnyen veszed.
Egy edző ismerősöm túledzette magát, emiatt úgy lesérült, hogy pár hónap szünetre kényszerült. Inkább tanulj más hibájából, és inkább akkor fogd meg a bajt, amikor még kicsit, ne várd meg, míg nagyobb problémává nő.
Pár hónapos koromban megfáztam, és ez ráment a szívemre, évekig problémát okozott.
7/12 anonim válasza:
Ez hőemelkedés, tehát valami gáz van, jelzi a szervezet. Ha jól kihajtod magad, akkor lehet, hogy betegebb leszel. Szóval max. egy laza edzés. Viszont másokra nem kéne átragasztani. Szóval valami saját súlyos edzés otthon lazán.
8/12 anonim válasza:
De lehet jobb, ha pihensz egyet.
9/12 anonim válasza:
36.5 mióta hőemelkedés? Csak mert nem az. Semmi baja a kérdezőnek.
Komolyan itt mindenki ilyen kis hópihe? Kucc kucc meghalok jaj...
10/12 anonim válasza:
Elnéztem. Azt hittem 38,5. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!