5-10% testzsírt lehet tartani egész évben?
Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 23:25
1/7 anonim válasza:
Nem, pláne ha egészséges is szeretnél maradni. Szteroidokkal persze simán lehetséges, igen...
2/7 anonim válasza:
Ez pont olyan, hogy nem mindegy hogy 5 vagy 10.
5%-ot hosszútávon szerintem nemnagyon lehet tartani, 10-et már esélyesebb.
Persze étrend és genetika függő a dolog.
Aki alapból vékony, nehezen zsírosodik annak könnyebb tartani, mint egy olyannak akin egyből meglátszik ha kicsit többet evett a kelleténél.
3/7 anonim válasza:
Genetika függő amúgy. Én simán tartom a 9-11et, egész év tömegelés után 8ról 12re mentem fel.
4/7 anonim válasza:
Kemeny edzessel es dietaval igen
5/7 anonim válasza:
Testtomegtol is fugg. Aki 70 kg, es alig van rajta izom konnyebben tartja, mint egy 90 kilos.
7/7 anonim válasza:
Ha odafigyelsz a kajàlàsra és nem eszel össze minden szart egy 10-11% a reàlis alatta màr necces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!