Ti járnátok olyan edzőterembe ami ünnepekkor bezár egész napra? Most pünkösdkor is. Ilyenkor teljesen elcsúszik az edzéstervem
Figyelt kérdés
2018. máj. 20. 11:44
1/6 anonim válasza:
Tán veszélyben a Mr. Olympia címed? Te se szívesen melózol vagy jársz suliba ünnepnapon,nemde? Majd folytatod a terved keddtől,nem dől össze a világ.
2/6 anonim válasza:
Részben ezért is váltottam termet. Eleinte egy kisterembe jártam, ami hétvégén 5-6-ig volt nyitva, ünnepnapokon pedig részben sem nyitott ki, illetve nem is volt túl sok súly és pad, szóval inkább fizetek 2x annyit, de tudjak akkor és úgy edzeni, ahogy akarok.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 mi ez a rosszindulatú hangszín? Ha nem tudsz értelmeset válaszolni, akkor inkább ne szólalj meg!
Nem Mr. Olimpia címről van szó, de a szolgáltatásszektornak szerintem rugalmasnak kellene lennie a fogyasztók iránt, és képzeld el az egész húsvétot végig dolgoztam, és ma is szeretnék dolgozni, az edzőteremben, a testemen!
Szóval ha azt feltételezed, hogy ünnepen lusta vagyok kimozdulni, akkor még buta is vagy! A szorgalmamat tükrözi az, hogy még ilyenkor is edzeni is akarok.
2018. máj. 20. 12:24
5/6 anonim válasza:
Akkor válts szolgáltatást, ha nem vagy vele megelégedve. Ők ezt nyújtják, nem kötelező igénybe venni.
6/6 anonim válasza:
Nem, en ezert valtottam. 5 napot edzek egy heten, igy ha 1-2 napot csuszik az edzesterv mar nem lesz meg a szukseges regeneracio. Tobbet pedig nem is tudok csusztatni. Az elso termemben volt a legrosszabb, ott pl karacsonytol ujevig zarva volt a terem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!