Edzőteremben hogyan illik köszönni és elköszönni?
Figyelt kérdés
Elég, ha simán lesziázok mindenkit (idősebbeket tegezzem?) vagy mi a szokás? Hallottam olyanról is, hogy van külön köszönés az edzők között, de nem tudom mi volt az.2018. okt. 16. 00:12
11/20 A kérdező kommentje:
Bocs, rosszul emlékeztem. "Erőt! Egészséget!" volt a köszönés, nem "Jó erőt!"...
2018. okt. 16. 11:16
12/20 anonim válasza:
Én a dikk mennyien vannak-al nyitok. Majd a fasz*m kivan következik. Főként igaz ez csúcsidőre.
Az öltözőben pedig általában az első megszólalásom az "ez az én helyem".
Miután túlélem az első öt percet és felócsudok, jöhetnek a kézfogások, rövid köszönésekkel. Nyilván akit nem ismerek annak csak jó kedvemben. Így is tart vagy 5 percig mire körbemegyek.
13/20 anonim válasza:
"ma 11:19"
végülis a "meddig vagy itt?" is egyfajta köszönés akkor :D
14/20 anonim válasza:
Körbemész minden alkalommal,kezet fogsz mindenkivel,akit először látsz annak bemutatkozol így-Szia!Imre vagyok,testépítő!-
15/20 anonim válasza:
Hát, annó amikor jártam kondiba(kisvárosban), akkor mindenki tegezett mindenkit, meg elvárt volt a köszönés is. Amióta nagyvárosban élek 1x-2x köszöntem, de hülyének néztek, így elmaradt mára. Ha családias a kondi, akkor köszönj, amúgy nem érdemes, nagyobb helyeken senki se teszi.
16/20 anonim válasza:
Nagy helyen szerintem nem kell végigpacsizni mindenkivel.
17/20 anonim válasza:
Az "Erőt, egészséget!" az visszaköszönés az elöljáróknak a katonáknál. Milyen fura termek vannak:-).
18/20 anonim válasza:
Mikor jössz: Sziasztok!
Mikor mész: Az erő legyen veletek!
19/20 anonim válasza:
--gömb--
én nagyon ritkán fordulok elő konditeremben és nem is gondoltam rá hogy köszönni kéne. de ha legközelebb megyek akkor köszönésképpen elkiáltom magam hogy "dicsőség a sátánnak!"
20/20 anonim válasza:
19: Inkább maradj otthon, te Baphomet imádó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!