Tegnap, az edzőteremben, mellkas és bicepsz edzést végeztem, miután a mai nap erős feszülést, (izomlázat? ) érzek a karomban. Közben 4-5 napja elkezdtem a napi 100 fekvőtámasz programot is.
Figyelt kérdés
A kérdés az lenne hogy, megéri a 100 fekvőt a mai nap is csinálni, vagy hagyjam pihenni az izmokat?2018. aug. 1. 05:05
1/8 nemaRendőrség válasza:
A 100 fekvőtámasz programnak semmi értelme
2/8 A kérdező kommentje:
Állóképességet fejlesztenék vele. De nem ez volt a kérdés. Tehát. ?
2018. aug. 1. 07:01
3/8 anonim válasza:
Nem ártana utána olvasni a regenerációnak,edzésnek ,meg úgy egyáltalán legalább az alapvető dolgoknak ,nem pedig ész nélkül edzeni.
4/8 anonim válasza:
Ha mindenképp akarod a fekvőtámasz programot is,akkor a teremben melledzéses napo(ko)n nyomd le a 100 fekvőt az edzés részeként. Utána hagyj 3-4 napot regenerálódni az izmaidnak. Ha osztott edzésterved van,akkor addig tudsz hátazni,vagy lábazni pl.
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben! Ez az osztott edzésterv nem hangzik rosszul. kifogom próbáni. Az utánaolvasás azért nem megy, mert kevés időm van, azért írtam ide. De azért neked is köszi!
2018. aug. 1. 09:18
6/8 anonim válasza:
Az információszerzéssel időt spórol az ember,hogy ne teljesen fogalmatlanul,időt pazarolva csinálja a dolgokat. Ha itt be tudtál regisztrálni és kérdezni,akkor a Google használata sem lehet probléma. Amikor engem el kezdett érdekelni a testépítés nemhogy internet, de még mobiltelefon sem volt. Volt kb. három könyv,meg néhány magazin ,azt olvastuk rongyosra.
7/8 anonim válasza:
Ne terheld túl magad, hagyd pihenni az izmokat, ráadásul regenerálódás idején fejlődik, szóval ezért is kell pihentetni. De csinálhatsz az egyik izomcsoport pihenőideje alatt mást, ami mást mozgat meg.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2018. aug. 2. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!