Kezdetben karezdésnek ez megteszi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok (fiú) és egy ideje már zavar, hogy a karom nem túl erős, a bicepsz is épphogy látszódik (a vállam még kevésbé vészes). Mivel atletizálok 3 éve hobbiszinten, így kézre nem is nagyon erősítettem csak lábra. Elhatároztam, hogy a nyáron megpróbálom kicsit kiegyenlíteni a kezemet a lábammal, próbálkoztam edzésekkel otthon, de akárhogyan is, mindig elfáradok és iszonyúan fáj a kezem, nem tudok vele holnapra már dolgozni, hiába nyújtottam meg edzés után. 3*10 fekvőtámaszt egyben tűztem ki napi célnak, pár profibbat kérdeznék meg, hogy szerintetek ez kezdetnek jó addig, amíg már jól bírom? Azon is gondolkodtam, hogy a ez így monoton, így jó lenne majd váltogatni... (súlyzó nincs otthon sajnos)2017. júl. 15. 00:53
1/7 byus1212 válasza:
Kezdetnek jó.De a helyedben még kitalálnék pár gyakorlatot kézre. Vagy járj konditerembe.
2/7 Cortez70 válasza:
Kellene szűk fekvotamasz is és bicepszre is valami. Ha nincs sulyzo, akkor pl egy szatyrot tele pakolsz könyvekkel és tudsz állva karhajlitast végezni. De vehetnel később sulyzot vagy legalább egy erős gumi szalagot. Lehetne még huzodzkodni es tolodzkodni is.
3/7 anonim válasza:
Van 1 gigányi saját testsúllyal foglalkozó könyvem,
pluszba még egy-két testépítéssel és kettlebellel foglalkozó
(Persze angolul), ha érdekel add meg az e-mail címed
4/7 anonim válasza:
Könyörgöm ne hívd a kart kéznek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Az utolsóra meg nem tudok mit mondani :D nem ez volt a kérdés! ;)
2017. júl. 16. 01:17
6/7 anonim válasza:
Éa akkor mi van ha nem ez volt a kérdés kacsintószmájli? Kaptál egy jó tanácsot, hogy ne legyél alpári.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszhelo ✋
2017. júl. 17. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!