Ha totál kezdő vagyok, akkor kezdetben csak edzésel lehet izmot építeni úgy, hogy mellette csak "szemét" kaját eszek? (Persze nem így akarom, csak kíváncsi vagyok)
Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 21:57
1/8 anonim válasza:
Ha edzel de mellé gyorskaját eszel, chipseket, édességeket akkor ne nagyon számíts sok változásra, zsír is fog rád felmenni bőven és lefedi az izmokat.
2/8 anonim válasza:
Lehet fejlődni, izomban is, azonban úgy ahogy az első írta, rengeteg felesleges zsír is le fog rakódni amivel később csak a nyavalya van.
3/8 anonim válasza:
Attol fugg mennyire szemét, ha megvan a megfelelő mennyiség, hogy a tested tudjon építkezni, akkor simán..
4/8 anonim válasza:
Ha meg van az elegendő fehérje "szemét" kajából akkor gond nélkül izmosodhatsz.
Off:Tisztázni kéne a szemét kaja fogalmát. Kcal múlik még mindig hogy hízol vagy fogysz. Ha megvan az elegendő fehérje és chipset eszik mellé ugyanúgy fogyhat,izmosodhat mintha chips helyett rizset enne. A kaja minősége egészségügyi szempontból fontos!
5/8 Cortez70 válasza:
Lehet ha megvan így is a fehérjebevitel.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És honnan tudhatom, hogy mennyi fehérjére van szükségem?
2017. júl. 5. 07:19
7/8 A kérdező kommentje:
Ja, és akkor is számít, ha pl este edzek, de reggel vittem be a fehérjét? Tehát nem számít, hogy edzés előtt vagy után?
2017. júl. 5. 07:20
8/8 Cortez70 válasza:
A napi össz bevitel számít. Legyen meg a napi 1,5-2g x ttkg fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!