Napi szinten edzek 45 percet itthon, testsúly feladatokkal (tricepsz, fekvőtámasz, mell) + súlyzós edzés (csak bicepsz), kocka hasat szeretnék és azt szeretném ha látszódnának izmaim, na szóval nekem tömegelni kellene vagy szálkásodni?
Igen kérdésemre a válasz egyértelmű lenne, de nagyon sok fitnesz edzőtől az interneten hallom/olvasom, hogy a kezdőknek tömegelni kell, de egyik se mondja el, hogy mekkora testzsír százaléknál kell tömegelni, hogy a saját céljaim teljesüljenek.
Testsúlyom: 70kg
Magasságom: 176cm
Testzsír%: 17% (net fit-tel mérve)
Testtömegindex(BMI): 23
Napi szinten kb. 2000kcal jutatok szervezetembe ebből hozzávetőleges értékek: 85g fehérje, 300g szénhidrát, 20-30g zsír.
feherjed noveld-vegetáriánus vok 17 éves, és tudom tartani 150 felett- 71kg,
calisthenicsezek-youtube:thenx o sokat segit,
kockahas: akkor latszodik ha van, am 2 honap alatt szerintem meglenne, nyarra is akar
és a netfit.. nekem már dobott ki 10%ot is, mikor biztos h nem annyi volt, kb 25-30, egy éve,
és az h mit csinalj otthon edzel gondolom-fekvo stb..
ird be amit irtam (thenx) és kezd el, ha nem megy szinte semmi az se baj, csak csinald, és ha mar magadtol is megy akk donts h mit akarsz
A kockahas az csakis egy dologtól fog látszani:szálkásítás
Lejebb kell vinni a testzsít százalékot.Persze azért kell hasizom is.
Ugyanis mindenkinek van kockahasa,csak nem mindenkinek látszódik.
Persze a mindenkit nem a nagymamákra értem,hanem a kondisokra.
Amúgy meg nem értem mi a bajod az első válaszolóval
Figyelj,leírtuk neked ide mit kell tenned.
Ha nem tetszik akkor ne csináld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!