Hogyan csináljam a fekvőt?
Figyelt kérdés
A szabályos fekvőből egyáltalán nem tudok egyet se megcsinálni. Ekkir tértem át a térdlerakòs módra, de azt meg nagyon könnyűnek találtam (50 db után se éreztem semmit, és igen, szabályosan csináltam). Tehàt kéne valami aranyközépút a kettó között, anikor már meg tudok csinálni minimum 5-öt, max 15-öt.2017. ápr. 2. 23:31
1/6 anonim válasza:
Nem kene, a térdlerakosat tuti, hogy szarul csinálod, ha a simabol 1 se megy, abból meg, állításod szerint, 50-et sem érzel meg.
2/6 A kérdező kommentje:
De gondoltam h ez fog lejonni. Tobb videot is neztem rola, mas kezhelyzetekkel is probaltam, osszekulcsolt labbal meg anelkul, tovabbra is konnyeden megcsinalok otvenet
2017. ápr. 3. 00:15
3/6 A kérdező kommentje:
De azert koszi h a kerdesemre koncentraltal
2017. ápr. 3. 00:16
4/6 Cortez70 válasza:
Mondjuk vegezhetned egy ágyra vagy székre tamaszkodva.
5/6 anonim válasza:
Vagy raksz a mellkasod alá egy labdát és csak fél fekvőtámaszt csinállsz eleinte.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Holnap megprobalom :)
2017. ápr. 4. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!