Kocka hasat szeretnék, hogy csináljam?
16- éves lány vagyok 51 kg és kb. 1 hónapja edzek,
Próbáltam egészséges ételeket enni, de nem látszik a hasamon semmi változás. Segitsetek! Mit egyek és, hogy egyek, hogy meglátszodjon a kocka hasam.
Mit egyek és, hogy edzek*
Elírtam bocsi.
2-es
itt nem arrol van szo hogy 1 honap
mert versenydietaval 1 honap alatt is csodakra vagy kepes ,le tudsz szaradni egesz jol
bar ketlem hogy versenydietan lenne
ott a kaja lesz a baj
en vagyok 160 cm es 60 kg es a felső kockak egy nagyon picit kirajzolodnak
de nekem azert elegge durva etrendem van kb 50 grammos napi szenhidrattal meg ki van szamolva minden stb igy sokat el lehet erni ,ja es persze elegge meg kell dolgozni a hasat
szoval kedves kerdező el tudod erni de nem tudod megtartani
olyan kocka hasat nem fogsz magadnak mint amilyen sok kepen van fent neten
ha van turelmed versenydietara allni akkor hajra
Ki kell számolni a kaját. De az első 2-3 hónap inkább átmozgatással teljes. Tudom, hogy nyárra mindenki kockahasat szeretne, de nem érdemes kapkodni.
Googleba: Alapismeretek
50 kilós, 16 éves lány vagy.
Nemár. Hidd el, hogy rohadtul nem fogsz találni olyan normális, humán embert akinek tetszene 6-8 kocka egy lány hasán. Szerintem ez így jó, vékony is lehetsz, bár remélem nem annyira, hogy a bordáid is kilátszanak.
Lányként nem kell kockahas szerintem. :/
De azért ha te tutira így akarod, sok sikert.
Szia :) Csaj vagy. Ne akarj kocka hasat, mert nem vonzó a fiúknak. Sose volt vonzó és nem is lesz. Egy lány legyen arányos és ne izmos. Totál természetellenes ha egy csaj izmos, vagy ha kockás a hasa.
Egy nő pont attól lesz vonzó, hogy finom vonalai vannak és törékeny érzést kelt ha ránézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!