Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lapos hasat szeretnék, hogyan...

Lapos hasat szeretnék, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

16 eves fiu vagy 60 kilos es 179 cm

Regen sportoltam de mára ellustultam most alakuloban vagy egy kapcsolatom és jön a nyár...szeretnék lapos hasat pár hónap alatt nincs pocakom de egy kis felesleg van

A karjaimat is szeretném erősteni hogy azért legyen egy kis izom is nem a kockás has a lényeg egyenlőre hanem a lapos :D

Ha tudtok praktikákat gyakorlatokat amiket itthon is tudok csinálni bármi jöhet van 15kg-os sulyzokeszletem is csak nem mnagyon hasznaltam xd esetleg ahhoz hogy milyen technikakat javasoltok és ugye a lapos hashoz esetleg étkezési javaslatok is:D

2014. febr. 24. 19:35
 1/6 A kérdező kommentje:
*vagyok
2014. febr. 24. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Én bár lány vagyok, de régen volt vagy 78cm körfogatos a derekam,amikor is a következő praktikát vetettem be:

kétnaponta megcsináltam 400 felülést (igen, annyit, nem írtam félre), illetve heti 4-5 alkalommal futottam is kb 5 km-t. Emellett kevesebbet ettem, mert nyilván az ember nem fog fogyni, ha ugyanannyi kalóriát visz be, mint eddig. Próbálj több fehérjét fogyasztani, kerüld az egyszerű cukrokat, egyél több zöldséget, gyümölcsöt. Ezzel a módszerrel 1-2 hónap alatt 5-6 cm ment le a hasamból, mára pedig 63 cm-es lett a derekam.

Nyilván a fent írt 400 felülés és 5 km futás egy viszonylag jól megalapozott állóképesség esetén volt kivitelezhető, ne ess neki ennyinek, mert ha nincs meg az alapod, kinyírod magad. :D És még valami: helyi fogyás nincs. Ha a hasadból akarsz fogyni, máshonnan is fogyni fogsz.

(amúgy nem rossz helyre tetted fel a kérdést? :D )

2014. febr. 24. 20:28
 3/6 anonim válasza:
Elsőnek: a felüléstől biztos nem fogytál, esteleg a mozgástól és a jó étrendtől.
2014. febr. 24. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem is a felülést mondtam, hanem a helyes étrendet, plusz a futást így együtt! Nyilván külön-külön egyik sem elég, de ha az ember lapos, izmos hasat akar,akkor a mozgás+helyes étrend mellett nem árt felülésezni is.
2014. febr. 24. 21:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Háát lehet az egészséghez kellett volna de szeritem ez a szépséghez hozzátartozik :D

Egyébként nagyon köszönöm a segítséget és önbizalmat is kaptam :D

Holnap indul a "project" :D

2014. febr. 24. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyebkent a hasam kb 68-75 cm között van :)
2014. febr. 24. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!