Lapos hasat szeretnék, hogyan csináljam?
16 eves fiu vagy 60 kilos es 179 cm
Regen sportoltam de mára ellustultam most alakuloban vagy egy kapcsolatom és jön a nyár...szeretnék lapos hasat pár hónap alatt nincs pocakom de egy kis felesleg van
A karjaimat is szeretném erősteni hogy azért legyen egy kis izom is nem a kockás has a lényeg egyenlőre hanem a lapos :D
Ha tudtok praktikákat gyakorlatokat amiket itthon is tudok csinálni bármi jöhet van 15kg-os sulyzokeszletem is csak nem mnagyon hasznaltam xd esetleg ahhoz hogy milyen technikakat javasoltok és ugye a lapos hashoz esetleg étkezési javaslatok is:D
Én bár lány vagyok, de régen volt vagy 78cm körfogatos a derekam,amikor is a következő praktikát vetettem be:
kétnaponta megcsináltam 400 felülést (igen, annyit, nem írtam félre), illetve heti 4-5 alkalommal futottam is kb 5 km-t. Emellett kevesebbet ettem, mert nyilván az ember nem fog fogyni, ha ugyanannyi kalóriát visz be, mint eddig. Próbálj több fehérjét fogyasztani, kerüld az egyszerű cukrokat, egyél több zöldséget, gyümölcsöt. Ezzel a módszerrel 1-2 hónap alatt 5-6 cm ment le a hasamból, mára pedig 63 cm-es lett a derekam.
Nyilván a fent írt 400 felülés és 5 km futás egy viszonylag jól megalapozott állóképesség esetén volt kivitelezhető, ne ess neki ennyinek, mert ha nincs meg az alapod, kinyírod magad. :D És még valami: helyi fogyás nincs. Ha a hasadból akarsz fogyni, máshonnan is fogyni fogsz.
(amúgy nem rossz helyre tetted fel a kérdést? :D )
Háát lehet az egészséghez kellett volna de szeritem ez a szépséghez hozzátartozik :D
Egyébként nagyon köszönöm a segítséget és önbizalmat is kaptam :D
Holnap indul a "project" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!