Egy nagyobb teremben hogy illik szocializálódni?
szerintem sehogy se,legfeljebb köszönsz egyet hangosan.
a nagy termekben amúgy is az emberek felének füles van fent,amivel azt üzeni,hogy ne szólj hozzám,nem vagyok kíváncsi rád,nem szerettem a pumpig iron filmet,nem spanoskodok:)
Na, akkor lássuk csak. Első a ruházat.
Úgy érdemes indítani, hogy izompóló legyen rajtad vagy valami atléta.
Még jobb ha félmeztelen vagy.
Én varratnék egy tetoválást is előtte, ha nem vagy faxagyerek, akkor elég a henna. Valami olyan legyen, hogy "never back down" vagy "no pain no gain". A ruhádon se árt a felirat.
Gatya, cipó, zokni, alsógatya legyen márkás. Adidas alá nem ér adni.
Ha nagyon zorál akarsz lenni akkor mehet egy fogvédő is meg szuszpenzor. Ugyanis, ha tényleg szocializálódni akarsz, akkor a sorozatok között kérj fel valakit box meccsre.
Séró legyen valami felnyalt ecset. Csak kapcsold be az m4 sportot és nézd meg a focistákat mit hordanak.
Legyen fejhallgatód is. Neonzöld, narancssárga vagy babakék. Erre mindenki tuti figyel.
Második a viselkedés. Itt alap a tükörben szelfizés. Ha csaj vagy csücsöríts és nyomd ki a segged.
Edzeni meg úgy kell, hogy oda állj ahol a legtöbben vannak és kérdezd meg hogy be lehet-e szállni. Mellezzél sokat meg kérdezd meg, hogy kinek mi a kedvenc fehérjéje.
Az öltözőben flangálj fecskében és nézegesd magad ott is a tükörben. Hallkan suttogd, hogy alfa vagyok, ha csávó vagy, ha meg csaj akkor nem tudom.
Tömören ennyi. Bármi kérdésed van, akkor ide kéne írni a profiknak:
Nagyon hasznos tanácsok gyűltek itt össze. Nem csak a kérdező hanem mindenki más is sokat tanulhat.
Amit az előző válaszadó kifelejtett az az, hogy mindenféleképpen papucsban edzzél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!