A fehérjeturmixot mikor kell innom?
Figyelt kérdés
Mindig délelött edzem kb délig. És ugy tudom edzés után közvetlen a legjobb, de utána rögtön ebédelek is, mert egyrészt dél van, másrészt megéhezek a testmozgásban. Reggelire csak kevés gyümölcsöt eszem. Reggel is kellene turmix és este is?2018. szept. 23. 08:22
1/4 anonim válasza:
Turmix csak akkor kell, ha nem tudsz a nap folyamán kellő mennyiségű fehérjét bevinni, a napi összbevitel számít. A turmix a gyors felszívódás miatt edzés után a leghatékonyabb, de nincs megszabva hogy mikor ihatod. Arra azért figyelj hogy ne kiegészítőből vidd be a fehérje nagy részét, próbálj minél többet rendes ételből fedezni.
3/4 anonim válasza:
A testépítők 90%-a edzés utáni fél órában issza. Ekkor ajánlott.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Nem vagyok fiatal és kimaradt az életemből eddig az edzés, de most egy sérülésből felépüléshez elkezdtem és elég megtetszett.
2018. szept. 23. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!