Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 2-3x elég fehérjeturmixot...

Heti 2-3x elég fehérjeturmixot innom?

Figyelt kérdés

Alapból is vékony lány vagyok,szóval csak tovább szeretnék formásodni és picit izmosodni,de tényleg csak kicsit,nem tetszik,ha egy nő túl izmos.Ehhez azt találtam ki,hogy heti 2-3x elmegyek aerobicra(1 órás,nagyon intenzív,már voltam 2x)és minden alkalom után megiszok egy fehérjeturmixot és persze a többi napon eszek húst vagy halat,tojást.Szerintetek ez elég ahhoz,hogy izmosodjak,de ne túlzott mértékben?

Most kb olyan alakom van,mint a lánynak az első képen és olyat akarok,mint a 3.

[link]

20L

2016. nov. 19. 13:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Csak ugy veletlenul nem leszel tul izmos. A nok eleve sokkal nehezebben epitenek izmot, es ahoz a ferfiaknal is evek munkaja van benne. Az aerobiccal nem fogsz izmot epitenei, es a feherjeportol se. Ha izmosodni akarsz be kell loni az etrendedet, kaloriatobbletben kell lenned es sulyzos edzes kell hozza, ami utan nem torvenyszeru a fegerje, de hasznos.
2016. nov. 19. 13:53
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom ismered-e az aerobicot,de konrétan a fele súlyzós edzés,nagyrészt lábra és popsira,pont olyan gyakorlatok,amiket anno a személyi edzőm is csináltatott velem :D Csak itt intenzíven,szinte megállás nélkül.A csoport fele,akik már régebb óta járnak,olyan izmos,hogy konrétan egy fát kettétörnék a combjukon.Szóval...na mindegy,akkor inkább őket kérdezem erről.
2016. nov. 19. 14:10
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom ismered ez a testepitest, de a kis sulyzok rangtasaval es ugrabugraval nem leszel izmos.
2016. nov. 19. 14:12
 4/16 A kérdező kommentje:
A fehérjeporhoz pedig annyit,hogy az összes testépítő haverom azt issza és mindegyik 100 kg fölött van,csupa izom,plusz ahogy írtam,sok húst esznek.Szóval valamit csak használ...
2016. nov. 19. 14:12
 5/16 A kérdező kommentje:
Ha nem értesz hozzá,akkor minek válaszolsz?Nyilván egy alkalmon sem voltál még,ha azt hiszed,hogy ugrabugra.De mindegy,ne legyen ebből vita,inkább a lányokkal beszélek ott,köszi :)
2016. nov. 19. 14:15
 6/16 anonim ***** válasza:
En jo 6 eve iszom feherjet, heti 4 sulyzos edzesem van es no vagyok, megis ugy nezek ki mint Bodo Dori. Nezd a feherje tapanyag. Nem tomegnovelo, vagy novekeedesi hormon. Arra van, hogy az edzes utan megnyustold izmaid gyors felszividasu tapanyaghoz jussanak, amihez a turmix egy kenyelmes es praktikus megoldas. Ha veszel egy 5 kilos vodorrel es egyszeree bekanalazod az egeszet, semmi nem fog tortenni. Az izomnovelesnek feltelei vannak, ezeket az aerobic es a feherjetol valao felelmed nem elegetik ki. Nem leszel tul izmos. Nem kell ettol felned. Ahoz evek es sok elszantsag kell fefikent. Nokent meg kb 4x ennyi mindenbol, mivel sokkal de sokkal nehezebben epitunk izmot.
2016. nov. 19. 14:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Drag en no vagyok es biologia-kemia szakon vegeztem. Hidd el ertek hozza.
2016. nov. 19. 14:21
 8/16 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nőként még súlyzós edzéssel sem leszel túl izmos, nem hogy ilyen uggrabuggrálásokkal. A csaj meg mindhárom képen ugyanolyan vézna, csak a szilikonseggtől tűnik úgy, hogy kinéz valahogy. Na meg a deszka has. Fehérjeturmix meg nem kell, hacsak szilárd kajából nem tudsz elég fehérjét bevinni a szervezetedbe.
2016. nov. 19. 14:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Jo. Akkor o szereti az aerobicot, eronletinek nem rossz, kell az is. De ne fogsz tole tonusos lenni. Kell a sima sulyzos edzes. Azzal tudsz koncentraltam dolgozni, es mint tudjuk a format az izomzat adja.
2016. nov. 19. 14:33
 10/16 anonim ***** válasza:

"és minden alkalom után megiszok egy fehérjeturmixot"

Ez csak marketing, nyilván olyan oldalon olvastál az edzésről, ahol termékeket akarnak eladni neked.

Nem kell turmix edzés után, teljesen lényegtelen. A turmixnak két előnye van csupán:

- könnyebb legurítani vele sok kalóriát, mint szilárd kajával

- édes

2016. nov. 19. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!