Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 2-3x elég fehérjeturmixot...

Heti 2-3x elég fehérjeturmixot innom?

Figyelt kérdés

Alapból is vékony lány vagyok,szóval csak tovább szeretnék formásodni és picit izmosodni,de tényleg csak kicsit,nem tetszik,ha egy nő túl izmos.Ehhez azt találtam ki,hogy heti 2-3x elmegyek aerobicra(1 órás,nagyon intenzív,már voltam 2x)és minden alkalom után megiszok egy fehérjeturmixot és persze a többi napon eszek húst vagy halat,tojást.Szerintetek ez elég ahhoz,hogy izmosodjak,de ne túlzott mértékben?

Most kb olyan alakom van,mint a lánynak az első képen és olyat akarok,mint a 3.

[link]

20L

2016. nov. 19. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

remélem hogy csak troll kérdés volt.

Jó választ kaptál.

2016. nov. 19. 16:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy troll kerdes volt. Napi szinten jonnek oda nok hozzam, hogy nem sulyzoznak mert izomagyak lesznek, van aki szerinte a feherje felfuj, vagy 3gyenesen szteroid. En megadom a helyes valaszt de sokan nem hiszik el, kioktatnak, es olyanok maradnak amilyenek. Evvan
2016. nov. 19. 16:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Vágod, hogy az első és 3. képen egy és ugyanaz a nő van? Semmi különbség a kettő között, ha nagyjából úgy nézel ki, mint az elsőn, akkor semmit sem kell tenned a 3. képen lévő alakért.
2016. nov. 19. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Na akkor nem csak én nem érte
2016. nov. 20. 00:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Bocs. Szoval nem csak en nem értettem ezt a kep mizeriat.semmi kulonbseg a 3 foto kozott, annyi hogy 3 kulonbozo szögből van fotozva a giliszta csaj.
2016. nov. 20. 00:04
 16/16 mannnocska ***** válasza:

Kerdezo:

Teljesen oke ammit leirtal, ha olyan alakot szeretnel, pont megfelelo.

Meg kell ertened, hogy az itt levok 90%-a testkepzavarral kuzd, es szalkasan 85kg alatt nekik nem ember senki. Ok nem arra valaszoltak, hogy az altalad kivant fizikumra gondoltak, hanem a sok koxos fittneszcsajra, akik a te megitelesed szerint valoszinuleg tul izmosak. Es igen altalaban az egyetlen noies dolog rajtuk a mumelluk, mert a hangjuk erces a drogoktol, mint egy pasinak.

Tudom hogy ez nem egy nepszeru velemeny, lepontoznak majd, meg beugatnak, de ez tukrozi az itteni valosagot. Es kinek inge, az vegye magara.

A valaszolok meg kb szegyeljek magukat, mert nem segitenek, nem a kerdesre valaszolnak. A csak mutatott kepet, hogy mit szeretne elerni, ahhoz boven eleg az aerobik. Ez az egyik.

A masik, hogy olyanok miert ugatnak bele, akik meg csak tenyleg azt se tudjak hogy milyen egy aerobik edzes? Ez tisztan latszott most, hogy errol van szo. Mas edzesforma, mint a kondis-testepites, de ne ugassuk mar le ilyen elitista barom hozzaallassal. Kosz.

2016. nov. 20. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!