Heti 2-3x elég fehérjeturmixot innom?
Alapból is vékony lány vagyok,szóval csak tovább szeretnék formásodni és picit izmosodni,de tényleg csak kicsit,nem tetszik,ha egy nő túl izmos.Ehhez azt találtam ki,hogy heti 2-3x elmegyek aerobicra(1 órás,nagyon intenzív,már voltam 2x)és minden alkalom után megiszok egy fehérjeturmixot és persze a többi napon eszek húst vagy halat,tojást.Szerintetek ez elég ahhoz,hogy izmosodjak,de ne túlzott mértékben?
Most kb olyan alakom van,mint a lánynak az első képen és olyat akarok,mint a 3.
20L
remélem hogy csak troll kérdés volt.
Jó választ kaptál.
Kerdezo:
Teljesen oke ammit leirtal, ha olyan alakot szeretnel, pont megfelelo.
Meg kell ertened, hogy az itt levok 90%-a testkepzavarral kuzd, es szalkasan 85kg alatt nekik nem ember senki. Ok nem arra valaszoltak, hogy az altalad kivant fizikumra gondoltak, hanem a sok koxos fittneszcsajra, akik a te megitelesed szerint valoszinuleg tul izmosak. Es igen altalaban az egyetlen noies dolog rajtuk a mumelluk, mert a hangjuk erces a drogoktol, mint egy pasinak.
Tudom hogy ez nem egy nepszeru velemeny, lepontoznak majd, meg beugatnak, de ez tukrozi az itteni valosagot. Es kinek inge, az vegye magara.
A valaszolok meg kb szegyeljek magukat, mert nem segitenek, nem a kerdesre valaszolnak. A csak mutatott kepet, hogy mit szeretne elerni, ahhoz boven eleg az aerobik. Ez az egyik.
A masik, hogy olyanok miert ugatnak bele, akik meg csak tenyleg azt se tudjak hogy milyen egy aerobik edzes? Ez tisztan latszott most, hogy errol van szo. Mas edzesforma, mint a kondis-testepites, de ne ugassuk mar le ilyen elitista barom hozzaallassal. Kosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!