Mit csináljak hasra (felülésnél fáj a csontom)?
Figyelt kérdés
Ha felülésezek vagy hasprésezek hátul fáj a gerincemen egy csont, van ott egy kis dudor a fenekem felett, de szerintem mindenkinek egy kis csont. Csak mivel én viszonylag vékony vagyok nincs ott zsír sem. És nem tudok a földön felülésezni, mert fáj. Mivel lehetne helyettesíteni? Szoktam lábemeléseket csinálni, de azt olvastam, hogy az nem teljesen elég a hasra. Felülés vagy hasprés emiatt kizárva.
26 F
2018. szept. 22. 14:43
1/6 anonim válasza:
Függeszkedve lábemelés(esetleg tolódzkodón),haskerék,plank
2/6 anonim válasza:
Nekem kattog. Ezért lábat emelek, behajlítva felhúzom, illetve kiegyenesítve felnyújtom, és úgy "lépegetek".
3/6 A kérdező kommentje:
Ezek mind jó ötletek,
szóval ti egyáltalán nem felüléseztek, haspréseztek?
2018. szept. 22. 17:01
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem csinálok felüléseket, nekem is kényelmetlen lenne, és amúgy sem tesz jót a gerincnek.
Lábemeléseket és plankot csinálok hasra, illetve törzsre.
6/6 anonim válasza:
Nekem is basztatja a csontomat hasprest szoktam egy parnat teszek a seggem ala es akkpr jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!