Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnöveléshez mit ajánlotok?

Tömegnöveléshez mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Üdv! A helyzet, hogy 190 cm magas vagyok és kb 70 kiló, 22 éves. Már fél éve járok rendszeresen kondiba (3-4-szer 1 héten). De kb. csak szálkásodom, semmi jelentősebb változás. Türelmes vagyok, nem siettetni akarom, tudom nem egy év alatt lesz izompacsirta valaki (szteroid nélkül persze).

Tehát több hasonló kérdést olvastam már, de nálam annyiban eltér az átlagtól, hogy én SEMMIFÉLE port nem használtam, és nem is szándékozom. Azaz, se aminosavport, se tömegnövelőt. Csak étkezés alapján.

Nem eszem keveset, de hiába eszem, mégse hízom (izomra és testsúlyra nézve). Minden nap eszem húst kb átlagban 2 szelet rántott hús. Rendes ennivalót eszem, tehát nem eszem "mekis" "kfc-s" stb. ételeket.

A kérdésem, mit egyek fokozottan, hogyan változtassak az étkezési szokásaimon? És ha csinálok shake-t , abba mit keverjek? (itt nem a bolti izom-porokra, fehérjeporokra gondolok!!)

Előre is kérek minden válaszolót, hogy ne ajánljon semmiféle táplálék kiegészítőt, aminosavport, fehérjét, tömegnövelőt! Köszönöm! :)

2018. szept. 18. 20:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja, és egy fontos dolgot kihagytam. Hogy mi a célom. A cél az, hogy szélesebb legyen a vállam+hátam, és a karom legyen izmos, DE!!! nem olyan mint a scitec, meg biotech csodacégek agyongyúrt emberkéi. Ezért sem kell pl a sokféle kiegészítő, stb. Egyszóval a normáltól kissé izmosabb felsőtest.
2018. szept. 19. 00:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Tenyleg sok hianyossagod van, ha valoban foglalkoztat a tema olvass utana sok cikket talalsz a shopbuilder oldalan.

Sajat tapasztalatomat tudom leiirni, 6 eve edzek, elso fel evemet "elcsesztem" nem foglalkoztam a kajaval vekony tipus voltam hasonloan mint te, aztan olvastam olvastam es megtalaltam a megoldast, elkezdtem leirni a makro bevitelemet jegyzetet vezettem es folyamatosan noveltem addig amig tenyleg beindult a tomegnoveles. Sok sikert es tenyleg olvass tanulj a temaban es sikerulni fog.

2018. szept. 19. 03:11
 13/21 anonim ***** válasza:

"Hogy mi miatt nem érdekel azt nem fejtem ki. "

Igazán kifejthetnéd, hátha tanulunk valami újat.

2018. szept. 19. 07:26
 14/21 anonim ***** válasza:

"DE!!! nem olyan mint a scitec, meg biotech csodacégek agyongyúrt emberkéi. Ezért sem kell pl a sokféle kiegészítő, stb. Egyszóval a normáltól kissé izmosabb felsőtest."

Úgy tudtam. Oké. Kezdjük ott, hogy nem a te hibád. A sok idióta reklám teljesen hamis képet ad az embereknek akik azt be is kajálják mint most te.

Azok a fiúk, lányok a posztereken FULL KOXOSAK érted ők nem csak a fehérjétől olyanok hanem a testo propitól meg a trenbolontól. A por nem kox. Az étel, amit könnyebben lenyelsz, belevágod vízbe/tejbe a fehérjét lehúzod, ugyan az mintha megettél volna egy szelet csirkemellet csak könnyebb így. Semmi varázslat nincs ebben.

Nem leszel olyan mint a posztereken. Esélyed sincs arra. Eljárász edzeni, kitanulod, hogy kell étkezni, mikor miből mennyi. Pár év és lesz egy sportos alkatod ha kitartó vagy. Nem leszel hegyomlás izom állat. Még akkor se ha olyan cuccokat tolsz mint a fehérje vagy mint a kreatin.

2018. szept. 19. 10:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyébként semmi baj nincs ezzel a meglàtással.Valóban a tapkieg reklamokon altalaban ezek a hatalmas izomtomegu emberek vannak, és ők ajánlják a termekeket. Sok kezdo ezt el is hiszi hogyha elkezdi oket hasznalni ő is olyan lesz egyszer. Nos a gyartoknak pont ez a celja, hogy az ember elhigyje. De amugy meg mit érnének el egy sehogysem kinéző ember reklámozàsával ? Az nem lenne hiteles. De nyugi a taplalekkiegeszitok a helyes etrend mellett sem fognak semmifele olyan pluszt nyújtani amitől hatalmas izomtömeged lesz.
2018. szept. 19. 11:07
 16/21 anonim ***** válasza:

"De amugy meg mit érnének el egy sehogysem kinéző ember reklámozàsával?"

Nem doppingooó amatőr sportolók között is van sok igen jó megjelenésű. Lehetne keresni ilyen reklámarcokat is. Akkor lehet egészséges példa állna a fiatalok előtt, és azt se hinnék, hogy a kreatintól meg a fehérjétől hordó hasú szörnyek lesznek.

Ez ugyan az mint a nőknél a vékonyság mánia. Nézik az anorexiás szupermodelleket és ők a példa mert ezt látják a reklámokban. Pontosan ugyan ez van itt is.

2018. szept. 19. 13:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez is igaz.
2018. szept. 19. 14:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Remélem affelé változik a trend, hogy a férfias férfiakat rakják majd ki akiket AZ élet edzett. Favágók, komuvesek, halászok stb. Most oszinten nem ez a valósag?
2018. szept. 19. 15:44
 19/21 A kérdező kommentje:
Kár volt a kérdésbe beleírnom a kiegészítőket. XD Mindenki azon megakadt, és valóban senki sem a kérdésre válaszol...
2018. szept. 19. 19:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Már válaszoltam, csak ezek szerint ennyire figyelsz

[link]

ezt olvasd el és kövesd ami benne le van írva. Ennyi.

2018. szept. 19. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!