Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert nem fejlodok? Kezdem...

Miert nem fejlodok? Kezdem unni es mar nem latom ertelmet. Valaki help!?

Figyelt kérdés

Szoval leirok par infot hogy tudjatok segiteni ,tippeket adni.

195 cm vagyok,87 kg, 7 orat alszom altalaban(suli idoben)

Fel eve edzek kondiba, es a celom egy izmos,szalkas test. De egyszeruen nem erzem hogy fejlodok. Legalabbis a kockahas a fo lenyeg es ahhoz le kene szalkasitanom es akkor latszana de akkor meg nem lenne izmom.. szeretnek nagy karokat is.. szep izmos mellett stb.

Es csak azt szeretnem tudni hogy ennyi adattal amit megadtam, hogy ernem el a leghamarabb?

Hogy tudnek elerni egy (izmos, epp annyira szalkas hogy latszodjoak a kockak) testet elerni a leghamarabb?

Tudom ez sok ido de megis hogy a legegyszerubb/leggyorsabb elerni?

Ja es szeretnek kerni egy edzestervet is (osztott 3 napos) ami a leghatekonyabb.

Az en edzestervem ilyen most ami nemhiszem h jo.

1.nap: Bicepsz-tricepsz

2.nap: Hát-csuklya-láb

3.nap: mell-váll

+ majdnem minden edzes vegen szoktam hasazni.

Es a legnagyobb problemam az a hasam, mert egyszeruen idegesito ahogy kinez..

Az alhasam igy kidodorodik es a kockaim amugy sem latszanak ami nagyon zavar.. szoval ott van felesleg amit le kene takaritani.. de ha kozbe eszek az izomnoveles miatt akkor nehez lesz letisztitani a zsirt onnan..

Egyebkent nyarra szeretnem hogy ez sikeruljon.

#étrend #tömegelés ##szálkás ##edzésterv
2018. szept. 10. 23:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Miért ne tudnál enni suli közben?

Viszel kaját magaddal (mint mindenki más) csak te nem szalámis szendvicset viszel, hanem csirke-rizst, fehérjeport shakerben, fehérjeszeletet is lehet vinni, zabpelyhes sütik, sorolhatnám.

2018. szept. 11. 19:15
 22/25 anonim ***** válasza:
Nemtudom miért, nincs időd vagy kedved összeallitani a csirkerizst akár elozo nap, vagy gàznak tartanad dobozkabol enni?
2018. szept. 11. 19:19
 23/25 anonim ***** válasza:

Én mikor megyek valahova, akkor nem szarakodok csirke rizzsel. Nem mindenki fanatikus. Teljes kiőrlésű kenyeret/zsemlyét szoktam megpakolni

tolle light sajttal:

[link]

és ilyen aldis csirkesonkával:

[link]

Meg szoktam belerakni paprikát vagy hasonlót és viszek magammal egy kis mogyorót.

2018. szept. 11. 19:29
 24/25 A kérdező kommentje:

Oh koszi.:) hat nemtudom.. en ennem a csirke rizst is csak nekunk az az isolank szabalya hogy ki kell menni a terembol.. kotelezo.. es akkor kint kell allni még pad sincs es akkor allva kene ennem tobb dzaz diak elott, csirke rizst.. kicsit hulyen ereznem magam. Szendvicset nem szivesem fogyasztok..

De koszi a tippeket nagyon. Valamit majd viszek

2018. szept. 11. 20:49
 25/25 anonim ***** válasza:

Valami ülő alkalmatosság csak van. Leülsz a lépcsőre ha más nincs.

Nem muszáj csirke-rizst enni, de valamit enned kéne, mert hiába az összbevitel számyt, azért nem jó ha fél napon keresztül semmit nem eszel.

R.

2018. szept. 11. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!