SMG kérdése:
Szerintetek ez jó edzésterv? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sajnos az időmbe nem fér bele hogy eljárjak konditerembe de azért szeretnék edzeni. Szerintetek ez jó edzésterv így otthonra vagy valaki tud jobbat? Illetve azt szeretném kérdezni még hogy lehet-e ezt minden nap csinálni vagy inkább maradjon a heti 3 nap? Előre is köszi! 14f
2018. szept. 8. 09:37
1/2 anonim válasza:
Szia! Sajnos az edzéstervekhez nem értek, viszont szerintem az otthoni edzés nem elég. Én street workoutozni járok és nagyon sokat segít. Semmiképp se eddz minden nap, mert a testednek szüksége van 24 órára hogy regenerálódjon. Tehát ha minden nap edzel, akkor erősebb leszel viszont ez nem fog meglátszódni a testeden. Én mindenképpen a heti 3-4et ajánlom. Ha pihensz akkor egyébként is jobb lesz a teljesítményed . 14/F
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2018. szept. 14. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!