Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A három erősport, súlyemelés,...

A három erősport, súlyemelés, erőemelés, erősember közül nelyik a szimpatikusabb nektek és miért?

Figyelt kérdés

2018. szept. 1. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Súlyemelés, szeretem csinálni és a versenyeket nézni is.

Ne kérd, hogy megindokoljam miért, mert nem tudom :)

2018. szept. 1. 22:18
 2/4 Szergej55 ***** válasza:
Nekem is a súlyemelés, ami mellett végül is döntöttem úgy, hogy előtte erőemeléssel is foglalkoztam. Számomra ez az erősportok királya, ebben a legnehezebb a technika, és nekem ennek a mozgása is a legszebb, ráadásul az erőemelésnél több dologban van transzferhatása, ahogy láttam. Egyébként mindegyiket szeretem, az erősembert is, de az 100 kilós testsúly alatt nem igazán van. :D
2018. szept. 1. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Erősember. 💪
2018. szept. 2. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Az erősember sport! 16 éve edzünk, és minket mindigis a maximális erőfejlesztés érdekelt a legjobban. Kipróbáltuk az erőemelést is, sőt a mai napig is indulunk néha ilyen versenyeken is, de az abszolút favorit a strongman! Véleményünk szerint ez a legösszetettebb sport, hatalmas erőt, fogóerőt /grip/, dinamikát, gyorsaságot és állóképességet igényel, valamint jó technikai érzéket. Nagyon változatos, rengeteg versenyszámmal. Az utóbbi években mi Kelet-Magyarország legfelszereltebb erősember termét építettük ki, az eszközeink 95%-át mi magunk készítettük! Az erősember sport szerelmesei vagyunk. Naturálon eddig több mint 80 kupát szereztünk az erősportokban amatőr, országos és nemzetközi szinten! Nemrég indult youtube csatornánk is, ahol a korábbi évek versenyeit, illetve a mostani edzéseinket, felkészülésinket is meg lehet nézni!

https://www.youtube.com/channel/UCpaqDMYSZ1vLM8qKJXFJbxg?vie..

2019. febr. 9. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!