A testépítés és a fitnesz miért sokkal népszerűbb az igazi kemény erősportoknál, mint az erőemelés, a strongman vagy a súlyemelés?
Annyira vicces ez az állandó rettegés a sérülésektől. Itt mindenki hímestojás...
Hobbi szintes is piszok jó dolog a súly/erőemelés, csak nem olyan jó a marketingje mint az izolálós pumpálós gyúrásnak.
4-es miért lenne felesleges?
Futni is felesleges ha nem akarsz olimpiai bajnok lenni, meg bringázni is mindent hülyeség csinálni ha nem akarsz bajnok lenni benne nem?
Engem az erő érdekel és nem a bicepszemet méregetem, nem feszítek a tükörbe mint az átlag kisebbségi komplexusos terembe járó.
Jah és amúgy a súlyemelők se csak löknek meg szakítanak hanem felhúznak, guggolnak, fej fölé nyomnak... És ha hiszed ha nem izmos lesz az ember mindenféle gép és kicsavart logikátlan izolált mozgás nélkül is :)
Haha amikor a kokszosokat szidom akkor nem pontoznak le így mint most amikor csak annyit mondtam, hogy jó a súlyemelés.
Szánalmas, hogy vita helyett csak lepontozni tudnak egyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!