Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gólyatáborban étrend?

Gólyatáborban étrend?

Figyelt kérdés

Holnap megyek 4 napos gt-ba, és hogy oldjam meg a kaját? Lesz napi 3x étkezés, nemtudom milyen választék lesz. Kimenni a tábor területéről tilos.. Viszek magammal pár megoldható kaját, ami nem romlandó denem tufok abból fedezni 3 napot. Ti hogy oldanátok meg?

Kszi

2018. aug. 25. 15:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Biztos azon a par napon fog mulni...Egyebkent szerintem egyel mondjuk 10 protein szeletet ( 3 ezer).Reggelire is jo.Egyebkent ha ezen izgulsz hogy mit eszel akkor inni se fogsz?Az is ugyanugy szar hatassal van az izmokra...Egy golyatabor errol szol,ne legyel mar ennyire bena hogy az étrenden stresszelsz.Hagyd a francba:D
2018. aug. 26. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:
*vegyel
2018. aug. 26. 15:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Majd írd le hogyan döntöttél:DD
2018. aug. 26. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezert kihagyni egy golyatabort eleg szar dontes lenne...Alapjaraton egyszer van ilyen az eletben :) Edzeni meg maskor is tudsz.
2018. aug. 26. 17:10
 15/16 A kérdező kommentje:

Első nap vacsorára nuggets volt sült krumplival, azt úgy ahogy volt elengedtem. Volt mellé valamilyen gulyás féle leves, abból kiettem az 5gramm zöldséget kb meg pár db kolbász szeletet...

Betoltam kettő fehérje shaket meg zero bart. Csak nem akarom az egész napi fehérje szükségletet korokból fedezni. Már csak egy adag csirkem maradt (mait otthonról hoztam)... szénhidrát forrásaim vannak, csak a fehérje a para. Ma reggelire tojásrantotta volt szerencsére, de olyan kis adag... Iszok napi 2 bcaat még. Mit ajánlatok?

2018. aug. 27. 07:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt hogy szorakozz mint masok ne ezen a kajalason kattogj.
2018. aug. 27. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!