Gólyatáborban étrend?
Holnap megyek 4 napos gt-ba, és hogy oldjam meg a kaját? Lesz napi 3x étkezés, nemtudom milyen választék lesz. Kimenni a tábor területéről tilos.. Viszek magammal pár megoldható kaját, ami nem romlandó denem tufok abból fedezni 3 napot. Ti hogy oldanátok meg?
Kszi
Első nap vacsorára nuggets volt sült krumplival, azt úgy ahogy volt elengedtem. Volt mellé valamilyen gulyás féle leves, abból kiettem az 5gramm zöldséget kb meg pár db kolbász szeletet...
Betoltam kettő fehérje shaket meg zero bart. Csak nem akarom az egész napi fehérje szükségletet korokból fedezni. Már csak egy adag csirkem maradt (mait otthonról hoztam)... szénhidrát forrásaim vannak, csak a fehérje a para. Ma reggelire tojásrantotta volt szerencsére, de olyan kis adag... Iszok napi 2 bcaat még. Mit ajánlatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!