2/5 anonim válasza:
Változó.
A szálkásítást 3000 kcalal kezdtem és most 2500 alatt vagyok.
Úgy hogy amikor kezdtem, 3000 kcalal heti 1kg-ot fogytam, most pedig 2300-zal , kb. heti fél kiló megy le.
A tömegelés pedig olyan 3500-4000 kalóriával ment.
Viszont ha most újból belekezdenék a tömegelésbe, akkor szerintem olyan 3100 kalória körül már híznék.
3/5 anonim válasza:
3000 kaloria szalkasitashoz? Ilyen 200 kilos hajpacni voltal vagy mi a franc? xD Ember... A 2500 is sok, en tokmind1 hany kilos lennek tuti 2000 fole nem mennek...
5/5 anonim válasza:
Ismerek olyat, akinek egy idő után még az 5-6000 kcal sem elég a tömegnöveléshez, mert olyan szinten alkalmazkodik a szervezete. (és ezt ráadásul naturálban! - habár a natural felső határát súrolja már...)
Minden ember más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!