Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnatok segiteni a fogyasban,...

Tudnatok segiteni a fogyasban, izmosodasban? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Kiskorom ota semmitsem sportoltam ezert semmi izom nem volt rajtam es kicsit ducibb is voltam.kb1eve elmentem edzoterembe szemelyiedzovel kb3 honapot de utana nem tudtuk osszehozni az edzeseket a suli miatt.. es feladtam azota 10kilot hiztam es szeretnek tole megszabadulni de hogyan? Probaltam mar a 90 napos dietat norbi update de semmi. Fogytam tole de visszajott.

Az a terv hogy szeptembertol ujra szeretnek elmenni edzoterembe es az etkezesre odafigyelni.tudnatok tippeket adni amitol lehet ugy fogyni hogy nem jon vissza? Eredmenyes? Ettol a 10 kilotol kene megszabadulnom utana pedig izmosodni:)

En 192cm es 85kg vagyok

Koszonom ha irsz:)

17/F

2018. aug. 21. 17:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Elkezded a szálkásítást olyan 2500-2600 kalóriáról.

Hetente 1x, ébredés és wc után ráállsz a mérlegre és figyeled. Ha heti 0,5kg megy le, akkor jó vagy.

Az elején nem kell megijedni ha kicsit több megy le, mert az víz + glikogén.

A fehérje legyen 2g/ttskg, azaz kb. 160-170g. De az sem baj ha ennél kicsit kevesebb, mivel ezt zsírmentes tömegre kell számolni és ha 2g/ttskg helyett 1,8g/ttskg-ot viszel be, akkor sem fog történni semmi.

A maradék kalória szénhidrát és zsír. Ezt kedved szerint oszd el, ahogy kényelmes.

Én a helyedben úgy csinálnám, hogy kb. 100g zsír és 220-280g ch.

Emellett ügyelj a vízbevitelre a legyen meg napi 4-5 liter. És egyél sok zöldséget.

Emellett pedig rendszeresen mozogj és edz.

Kb. ennyi az egész meg türelem.

Végszónak pedig itt van néhány forrás amiből betudod vinni a megfelelő tápanyagokat:

Fehérje: húsok, tojás, különböző tejtermékek (sajt, túró,stbb..) hal, hüvejesek, fehérjepor, növényi fehérje, stbb..

Szénhidrát: zabpehely, rizs, burgonya, köles, kuszkusz, hajdina, abonett, édesburgonya, tk. kenyér, különböző tészták, zöldségek, stbb...

Zsír: főzéshez használt olaj, olajos magvak (dió, földimogyoró, stbb..)

Ha van elég türelmed hozzá és folyamatosan csinálod, akkor le fogsz fogyni.

Ha lassan csinálod - kb. heti 0,5kg-ot fogysz - , akkor nagy valószínűséggel nem fogsz visszahízni.

A visszahízás ellen még annyi, hogy szálkásítás után, csak fokozatosan növeld a kalóriát.

Ja és Sok sikert.

2018. aug. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!