Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A mozgás segít a fogyásban?

A mozgás segít a fogyásban?

Figyelt kérdés

Heti 3x edzek, de emellett nem csinálok semmit. Ez az összes mozgásom, amit csinálok, hetente 3x 1 és fél órát kondizok.

Leszeretnék adni pár kilót. Ebben segít a mozgás, vagy csak étrendfüggő az egész?

2017. júl. 23. 20:04
 1/5 A kérdező kommentje:
A mozgás alatt pl. aerobot, vagy kardiót értek.
2017. júl. 23. 20:04
 2/5 Klanwarrior ***** válasza:
Igen. Pörgeti az anyagcserét,főleg az intervall edzés és nyilván energiát igényel, amivel megnő a kalóriaszükségleted, tehát nagyobb kalóriadeficitben lehetsz diéta közben vele, mint nélküle.
2017. júl. 23. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden mozgás segít persze.
2017. júl. 23. 20:10
 4/5 A kérdező kommentje:

#1 Mire jó az, ha pörgeti az anyagcserét?

Éhes nem vagyok, szóval az, hogy többet tudok enni, az nekem nem olyan hú de jó dolog. Meg szerintem, ha valaki intervallozik és többet tud enni, akkor könnyen beleeshet egy hibába. Nem tudja mennyi kcalt égetett el intervallummal és többet eszik, így nem fog fogyni.

#2, értem, de miben/mire jó, hogyan segít, ez lenne a fő kérdés.

2017. júl. 23. 20:44
 5/5 Klanwarrior ***** válasza:
Pörgeti az anyagcserét, gyorsabb a metabolizmus, tehát a gyorsabban égeted a kalóriákat. Fogyásnál nem hátrány.
2017. júl. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!