Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért volt minden sokkal...

Miért volt minden sokkal nehezebb?

Figyelt kérdés

Ma új terembe mentem edzeni.De a súlyok,mint ha nehezebbek lennének.Pl.mellről nyomásnál 67.5kg-ba tudtam 8-at belenyomji,ma meg 60kg-t alig bírtam 6x kinyomni.A felhúzás is jóvak nehezebben ment.Alaovetően 160-ba könnyen húznék 8-at,de ma 5-öt is kínszenvedés volt belehúzni.

Miert van ez?Itt 20 kilos olimpiai Eleiko versenyrúd volt,az előző teremben meg csak egy 15 kilós ócska rúd.Ennyit számítana hogy milyen rúddal húzok/nyomok?Azt gondoltam olimpiai rúddal még könnyebb is lenne,nemhogy nehezebb

2018. aug. 1. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát...lehet nem akkorák voltak valójában az előző helyen a súlyok. Vagy kimerült/túledzett vagy.
2018. aug. 1. 22:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Szóval lehet hogy a 10 kilós tárcsa nincs meg 10kg?
2018. aug. 1. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Főleg ha jelöletlen. Iskolás koromban mikor a suli termében emelgettem, akkor ott voltak szép számmal jelöletlen tárcsák, aztán saccolgattuk őket és értek meglepetések.
2018. aug. 1. 22:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem jelöletlen.Atlas Sport és Domyos tárcsák vannak a teremben.
2018. aug. 1. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Azokkal még sosem tapasztaltam ilyet. Itthon is tartok pár ilyet, de minden stimmelt. Esetleg még a rúdra tudok gondolni, hogy lehet mégse volt az 15 kg. Azt írtad elég ócska is volt, szóval lehet az a ludas.
2018. aug. 1. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak az új hely miatti stressz okozta. Új arcok, idegen környezet, más külső ingerek, simán kiválthatták. Velem hasonló volt amikor egy új sw parkot látogattam meg, jóval kevesebbet bírtam mint általában, mintha lett volna egy hosszabb kihagyásom. Aztán ez fokozatosan elmúlt.
2018. aug. 1. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!