Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért sokkal nehezebb a...

Miért sokkal nehezebb a fekvenyomó keretben fekvenyomni mint keret nélkül?

Figyelt kérdés
Eddig az összes kondiban könnyebb volt, most új helyre mentem és egyszerűen sokkal nehezebb mint simán rúddal.Keret nélkül 40 kilóval szériázok és érzem is a mellem, keretben a sima rúddal sokkal nehezebb és nem is érzem annyira a mellem.Nem fordítva kellene lennie?Kevesen vannak a kondiba amikor én ráérek, senki se tud mögöttem lenni, szívesebben raknék még rá súlyokat, de egyedül annyira nem merem.

2017. dec. 23. 02:37
 1/5 anonim ***** válasza:
smith keretről beszélsz?
2017. dec. 23. 02:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondolok
2017. dec. 23. 02:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Kötött a mozgaspalya,nem tudod menet közben korrigálni. En se tudok rendesen keretben nyomni a vállaim miatt.
2017. dec. 23. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Keretnél pont hogy nem kell attól félned hogy rajtad marad. Mellesleg azért mert a sima fekvenyomásnál nem egy egyenes mentén van a mozgáspálya, a keretnél pedig igen, ezért nem bírod a leghatékonyabban kifejteni az erőt.
2017. dec. 23. 17:44
 5/5 anonim válasza:
valószínűleg rozsdás a keret ezért nehezen megy rajta a rúd, mert vezetett súllyal kéne könnyebben menni ugyanis akkor nem kell az egyensúlyra figyelni. ahol én edzek ott is ez a baj, nem olajozzák meg, a sima padon a 95 széria sem fáraszt el annyira, mint a keretben a 75. igaz, a keretben a 45 fokosat nyomom na de akkor is húsz kilóval kevesebb és mégis beszarok alatta.
2019. dec. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!