Milyen biciklit vegyek? Kb.60-70 ezret szánok rá! Montain bike-ot szeretnék, városba, néha földúton használnám! Meg még annyi hogy szeretnék vele egykerekezni, és hallottam olyat hogy egyes típusokkal sokkal nehezebb, mit ajánlotok?
Köszönöm a választ,de nekem a ktm az tul magas kategoria!
Mivel még suliba járok ezért az utcan kene hagyni és szerintem a ktm tul jo ahoz!
Ne. Rockridert ne. Nem fogom kifejteni miért annyit mondok hogy:
"Autót az autókereskedésből, biciklit a biciklikereskedésből."
A decatlon nem az.
Ugyan a hervis se de a ktm jobb kategória
Ajánlom a testbikeot. A bolhapiacon nézz szét találhatsz olyat ami tetszik
---
Üdv: egy freerider(umf hardy3)
Köszonöm a válaszokat!
És az utolsóra válaszolva:azért szeretnék mountain bike-ot mert én cross-ozok és fontos ez a terepes vonal+ terepen is használnám! Azóta amióta a kérdést feltettem mégjobban megtetszett a terep bringázás!
Akkor ok. De a kérdésben nem ezt említetted... arra egy trekking vagy cross lenne ideális.
Terepre -ha komolyan gondolod- az általad említett összeghatáron belül szinte csak használt cucc jöhet számításba, újonnan esetleg a Decathlonos RockRider 340 jöhet szóba -de az tényleg a belépőszint belépője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!