Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy kell az MTB bicikliken...

Jocesz000 kérdése:

Hogy kell az MTB bicikliken egykerekezni?

Figyelt kérdés
Hogy kell az MTB bicikliken egykerekezni minti itt http://www.youtube.com/watch?v=1d-Xo57_tVc

#Etykerekezés
2015. aug. 17. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
sehogy
2015. aug. 17. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, mint más kerékpárokkal.

Leteszed kistányérba elöl, nagytányérba hátul, picit fékezel, majd a lábad lendületével felhúzod a kerót. Ilyem egyszerű.

Tipp: A féken mindig legyen rajta az ujjad, ha csak nem akarsz óriásit tanyálni... és remélem mondanom sem kell, hogy a bukósisak kötelező!

2015. aug. 17. 23:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy kell ahogy az előző leírta bár 1-2 dologba belekötnék.

Nem úgy mint más biciklikkel. Pl a nagyi boltbajárós biciklijével aminek konkrétan váza sincs hanem 1 cmre van a földtő azzal meg se próbáld.

Bmxel szintén teljesen más (van mögöttem pár év bmx)

Lerakod a 1esbe mindenhol és elkezded tekerni közben felkapod az elejét és tekersz tovább

Én nem szoktam félezni közben mivel manualozni bmxel tanultam meg azon meg nincs fék. Ha esnék hátra csak simán leugrok hátrafele de persze lábra ugrok nem csak úgy le.

-----

Üdv egy freerider (umf hardy3)

2015. aug. 18. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!