Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy álljak neki, mire kell...

Hogy álljak neki, mire kell odafigyelnem?

Figyelt kérdés

16/f 60kg 178cm

El szeretném kezdeni az edzést valamilyen formában, csak nem tudom miket kéne csinálnom, ennem, mikor-mennyit.

Eleinte még csak itthon tudok csinálni bármit is, később lesz csak konditerem.

2018. júl. 29. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

egy tokeletes megoldas: youtube

mert elejetol mindent elmondani nem egy ket nap

am otthoni edzeshez ajanlom: youtube: thenx (chris heira)

kondihoz torma valentin, tobbi vegyes, de az már kinek mi+én spec váll gyakorlatok nagyreszet nemtudom csinalni, csak csigán, és sokan meg a gépre eskudnek..

UI: otthonra ajanlok huzodzkodot(lehetoleg minnel szelesebbet enyem 140cm-s és a 176centimmel pont tokeletes+tolodzkodot(nem a decathlonos kicsi nemtommit-feldol tul konyen, én enyemet kb 20bol epitettem (a vas volt 16kb, tomor 3cm-s és 1,5méter hosz) (persze ha van kert...)

azert nem ajanlom otthonra a sulyokat+padokat mert az van a kondiba is, és legalább lesz otthon is cuccod+dragak+nagyon sok kell mire tokeletes lesz és ha ranezel arra akit kuldtem akkor meglatod h egy huzodzkodo és tolodzkodo és akár profi szintig is elmehetsz a salyat sulyos edzesben vagy calisthenicsben

Ui: ha megvan minden holnapra fém+hegeszto+beton stb.. akk legroszabb esetben 2 hét és kész minden(fát nem ajanlom mert hamar tonkremegy nagyon hamar ha kint van és ha hasznalod/dragabb lesz és ugyananyit bir..

és megvolt az eszkoz tanacs és kutatsz egy keveset és meno minden :D

egy rovid tanacs, kezdokent szinte mindegy h mit eszel mert fejlodes igyis ugyis lesz, és ekkor még az edzés kivitelezése számit jobban

feherjed anyin tartod amenyin akarod-de azert legyen, és nem csak a feherje letezik(és nem csak egyfele aminosav van (feherje))

sok sikert :D

2018. júl. 29. 23:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen :)
2018. júl. 30. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha már YouTube, nézz rá Tari Ádámra ő egy naturál testépítő szövetségben van benne, és ott is versenyez. Formája alapján akár még lehet is naturál, de ezt biztosan csak ő tudja. A lényeg, hogy nagyon hasznos videókat csinál, jó ötleteket ad tömegelő és szálkásító étrendhez is. Felhívja a figyelmet esetleges hibákra stb. szóval szerintem érdemes nézni. Ami még külön szimpatikus benne, hogy valószínűleg van tápkieg szponzora, mégsem tukmálja senkire. Sőt azon az elven van, hogy kaja legyen rendben emellé lehet venni egy multivitamint, egy fehérjét és ennyi.

Tömegnövelőt pedig szerinte, és szerintem se vegyél. Olyat legalábbis ne, ami tele van rakva cukorral, minimális fehérjével és még drága is. Tipikusan ilyen amibe a kezdők is beleszaladnak, a zöld Jumbo. Edzés után sem ajánlott, mert hosszútávon nem tesz jót a sok gyors ch.

2018. júl. 30. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha most kezded a kajàlàsra annyira nem kell odafigyelni egyél annyit és azt ami jòlesik csak a 2g/ttkg feherje legyen meg
2018. júl. 30. 16:51
 5/5 anonim válasza:
Hát az otthoni edzésre az alapvetőbb gyakorlatokat ajánlom pl. fekvő, felülés, húzóckodás, futás stb. Hogy először megalapozd a későbbi, komolyabb edzést. Utána lehet súlyzózni. Az étrendről meg annyit, hogy amíg nem tolod versenyszerűen, addig szerintem röhejes magad ilyen zabkása+fehérjeturmix kombókra száműznöd, elég, ha odafigyelsz arra, amit eszel, de étrend kiegészítőket én nem ajánlok, természetes forrásokból állítsd össze az étrendet. (zöldség, gyümölcs, tejtermékek, húsok, hal)
2018. aug. 6. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!