Hogyan álljak neki a kettlebellezésnek?
Szeretnék vennék 3 kettlebellt. Jelenleg elég rossz állapotban vagyok, szeretném formába hozni magamat és leadni a sok felesleges súlyt. ( 185 cm - 100+ kg ).
Mivel nem vagyok formában, ezért nem szeretném az elején túlterhelni magamat, szeretnék a legalacsonyabb súlyokkal kezdeni. Kezdésként 2x4 kg és 1x8 kg-os kettlebelleket szeretnék venni. 2x4-et az egykezes gyakorlatokhoz és 1x8-at a kétkezes gyakorlatokhoz.
Ha minden kötél szakad, akkor 1-1 magánórára is hajlandó vagyok elmenni, hogy megtanuljam a gyakorlatokat szabályosan, biztonságosan végezni, de leginkább itthon szeretném megtanulni ezeket, mert rengeteg oldal, videó, leírás van már ezekről.
Van itt olyan, aki magától tanulta meg a gyakorlatokat és tudna linkelni egy-két hasznos és megbízható oldalt kezdésként?
Minden választ előre is köszönök. :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!