Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan álljak neki a kettlebel...

Hogyan álljak neki a kettlebellezésnek?

Figyelt kérdés

Szeretnék vennék 3 kettlebellt. Jelenleg elég rossz állapotban vagyok, szeretném formába hozni magamat és leadni a sok felesleges súlyt. ( 185 cm - 100+ kg ).

Mivel nem vagyok formában, ezért nem szeretném az elején túlterhelni magamat, szeretnék a legalacsonyabb súlyokkal kezdeni. Kezdésként 2x4 kg és 1x8 kg-os kettlebelleket szeretnék venni. 2x4-et az egykezes gyakorlatokhoz és 1x8-at a kétkezes gyakorlatokhoz.

Ha minden kötél szakad, akkor 1-1 magánórára is hajlandó vagyok elmenni, hogy megtanuljam a gyakorlatokat szabályosan, biztonságosan végezni, de leginkább itthon szeretném megtanulni ezeket, mert rengeteg oldal, videó, leírás van már ezekről.

Van itt olyan, aki magától tanulta meg a gyakorlatokat és tudna linkelni egy-két hasznos és megbízható oldalt kezdésként?

Minden választ előre is köszönök. :)

21/F

2018. ápr. 1. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A kettlebell egy nagyon veszélyes mozgásforma ha magadtól kezdesz neki. Mindenképp edzővel szabad csak
2018. ápr. 1. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Kezdésnek mindenképp edzővel, és azt se csoportos órán, mert ott nem fognak eléggé odafigyelni rád külön. Aztán csinálhatod otthon is később. Ez azért is jobb, mert ott képet kapsz arról is, milyen súly lenne neked ideális. Mert mi van, ha mégse jó az, amit veszel?
2018. ápr. 1. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt tippelem, hogy a 4 és a 8 kg neked 2 alkalom után kicsi lesz.
2018. ápr. 21. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!