Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy álljak neki futni?

Hogy álljak neki futni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,pár éve kondizok,de a kardiót sokáig figyelmen kívül hagytam.Az állóképességem elég ramaty.Szerinem nincs sok értelme úgy izmosnak lenni,ha közbe kifulladunk,mire felérünk a 4.-re.Szeretnék elkezdeni futni.

A Célom az,hogy 12 percen belül lefuthassak legalább 2700métert.

Azért pont ennyit,mert ez a TEK erőnléti követelménye is :D

Jelenleg 2km-t bírok 12 perc alatt lefutni

2017. nov. 3. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát fuss. Többet, gyorsabban. Erre nincs gyógyszer!

Arra viszont számíts, hogy szépen lefog épülni a fizikumod.

Nem csak a futás miatt, hanem maga a munkahely miatt is.

Ha nem vagy egy lusta állat akkor menj sima rendőrnek. Két nap meló, két nap pihi és tudsz is testepiteni mellette!

Cserbe viszont a lakhelyedtől kuva messzire fognak elhelyezni.

2017. nov. 4. 00:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Az eleg p_:csa, nalunk kozepsuliba 3000-tol volt csak 5ös:D Fokozatosan fuss, ha lehet dombon felfele is picit, lefele ne mert szetbsza a terdeidet.
2017. nov. 4. 02:20
 3/4 highsc válasza:

Én amit elsődlegesen ajánlok ha aktívan akarod csinálni akkor egy futócipő. Nem kell a legdrágább, de legyen. Nyugottan fuss dombon fel-le nem megy szét olyan könnyen a térded, fokozatosan növeld a távot, ne hajtsad túl magad mert az a táv rovására megy, fontos, hogy ne telihassal fuss, inkább igyál(vízet). Ha jelenleg hatalmas izomzatod lenne akkor számíts rá, hogy némivel kisebb lessz, futás igen csak kemény nyomást tud gyakorolni a testre. Szóval jó az csak fokozatosan és odafigyelve csináld.

17F (félmaratonista)

2017. nov. 4. 10:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem,de az edzést hogy csináljam?Fussak minden egyes alkalommal 12 percet és törekedjek rá,hogy egyre gyorsabb legyek,vagyis nagyobb távot fussak a 12 perc alatt?Vagy fussak esetleg nagyobb időtartam alatt,vagy nagyobb távokat?
2017. nov. 4. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!