[Sport][Futás] Mikor álljak neki futni? 2órával evés előtt, vagy 2 órával evés után?
Régebben futottam, megvolt a Versenytáv {5,2 Km} csak nem bírta a térdem,, és 1,5 évet pihentettem
De most életváltozás következett be az életemben, elköltöztem otthonról egyedül élek albiba de már szeretnék mozogni, mert nagyon csúnyán elhíztam. :\
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy az elött fussak mielött ettem, vagy azután fussak miután ettem (2 órával[vagy mennyi időt javasolsz?]). És mi lenne a legalkalmasabb újra elkezdeni? Egyből fussak neki a versenytávnak?; Nehéz terep?;Változó terep?;könnyed hosszabb kocogás?;(Mennyi időt\távolságot állítsak be kezdésnek?)
Ja!! És még egy kérdés...
Mivel meghíztam, így a combom is kidörzsölődik, meg amúgy is a munkámból kifolyólag állandó irritációnak van kitéve... -> van olyan kenőcs, sport vazelin, vagy valami módszer ami ezt csökkenti, vagy megelőzi?
-----
Mivel ez két három kérdés volt egyben így bocsi a kisregényért.
Szakértő, illetve tapasztalt véleményket,és ötleteket szívesen várom.
Előre is köszönöm!!!
Evés után 1-1, 5 órával mehetsz futni.
Első napokban csak szoktasd hozzá magad/izületeidet pl. Gyorsgyaloglással, aztán ha bírod, akkor mehet több is.
Ui. :
Magad vagy az albérletben? Nem unatkozol? Szívesen felmennék... :)
Szerintem kaja előtt ment futni, hogy leírták fokozatosan + melegits be.
A combra nekem is dörzsöli vettem a decathlanba ilyen feszülős bicikli/futó nadrágot nem tudom pontosan és ezt felveszem a normális nadrágom alá és nem dörzsöli. Nyugodtan fel lehet venni azt munkába is vagy bármikor amikor sétálni/futni kell, érdemes kettőt venni külön edzésre és külön másmikorra az izzadtság miatt.
Köszi szépen!
Egyébként futótársnak valaki nem állna be Dunaújvárosban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!