Nem tudok elég szénhidrátot bevinni napiszinten, zabpehelylisztből lehet ennyit?
Figyelt kérdés
Üdv! Tömegelnék 78 kiló vagyok, napi szinten kb 2200 kalóriát eszek, ebből kb 160g fehérje 70g zsír és 200g ch. Szeretném feljebb vinni a ch-t de egyszerűen nincs időm ennyit enni, és ebédkor meg nem tudok legyűrni 50-80g-nál több szénhidrátot. Úgy szoktam csinálni hogy minden nap megiszok 1adag fehérjét 100g darált zabpehellyel, nem lesz baj ha napi 2x iszok egy ilyen shaket? A szervezetnek nem tesz rosszat? Egy ilyen shaket lazán le tudok tolni a munkahelyen "Wc szünet" gyanánt is.2018. júl. 20. 18:16
11/12 A kérdező kommentje:
"Mert a bevitt zsirbol testzsir lesz? :D"
Eddig így gondoltam, de akkor most megvilágosodtam. Milyen zsírforrást javasolsz? illetve mekkora mennyiséget?
Ezen az elven elindulva viszont akkor nem mindegy hogy milyen ételből visszük be a tápanyagot? Hisz hízni csak a kalória többlettől fog akkor az ember ha jól értem. Tehát akkor a ch-t belehet vinni fehér kenyérből is? Mert mindenhol azt szajkózzák hogy a fehér kenyér maga a sátán műve. Másik, akkor a zsírbevitelt szalonnából is belehetne vinni, a lényeg a makró? Nem kötözködni akarok, csak szeretném megérteni.
2018. júl. 21. 21:04
12/12 anonim válasza:
Nem veszem kotekedesnek, jo kerdes. Nincs hizlalo etel, ha te igenyelsz 2000 kaloriat, es beviszel 400 gramm cukrot napontna, akkor is fogyni fogsz, mert kaloria minuszban vagy, de szamit az egeszseg is, igy erdemes erre oda figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!