Miért nem lehet a fehérjeporr 2.8as tejjel bevinni?
Figyelt kérdés
1.5ossel szoktam mert vízzel nem bírom meginni, néha nincs itthon akkor kényszerből 2.8assal turmixolom össze, ez mennyire nagy hiba ilyenkor ?2018. ápr. 9. 20:29
3/4 anonim válasza:
Azt hittem, a tej mint előnytelen ital lesz a téma, de a zsírtartalom...??? Ilyet még nem hallottam.
3.5-össel vagy frissen fejt 4-5%-ossal is ihatod, ha van olyanod, miért ne?
Én nem iszom tejet és nem tartom ideálisnak, de nem mindenki vesz mindent ugyanolyan szigorúan, szóval ha neked így jó...
4/4 anonim válasza:
Bármilyen folyadék jó, annyi csak a lényeg, hogy lenyelhetővé tedd a port. Sörrel vagy töménnyel is bekeverhetnéd és ihatnád, ha szereted, csak az enyhén szólva fura lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!