Ha napi 1g/testsulykilogrammnál semmiképp sem tudok bevinni több fehérjét, érdemes elkezdenem egyáltalán edzeni?
Eleve 120 kg vagyok, másrészt olyan munkát végzek, ami bár nem különösebben megerőltető, de közben csak ebéd során van lehetőségem tápanyagbevitelre.
Ha mondjuk napi 100-110 gramm fehérjét viszek be (turmixot is ideértve), van értelme belevágni?
Vagy így is fejlődhetek, csak jóval lassabban?
Ja igen, ezt kihagytam, 202 cm vagyok, a zsirszazalekot nem tudom, annyira nem vagyok kövér látszatra, ahogy ekkora sulynal azt elkepzelnék, de azért van felesleg bőven, így inkább szálkásítanék.
Munka közben ivás simán megoldható.
Ilyen féltételek mellett szerintem érdemesebb lenne valamelyik "funkcionális" edzésformába (TRX, kettlebell, cross-training, meg biztos van még ezerféle másik) belevágnod.
Esetleg úszás, bár az jóval monotonabb és lassabban hoz látványos eredményt.
Persze,hogy érdemes,ez is csak egy sport,átlagos genetikával,átlagos kajával is el lehet jutni valameddig.
Ez az agyon misztifikált étrend egy baromság hobbiszinten,ne egyél szemét kajákat aztán kész.
Persze aztán,ha komolyabb szándékaid vannak,és az átlagos szinten át akarsz lépni ott már kell az étrend is,de az meg már nem hobbi lesz ha nem az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!