Hogyan érdemes bevinni a tojásfehérjét?
valószínűleg rántottában.
mert szerintem nem sok olyan szerzetes türelmű ember van,aki minden reggel nekiül 20 főtt tojást lehámozni.
ettől függetlenül bármelyik hőkezelt formában ehető.
Sokféleképpen ehető, élvezeti szempontból nyersen habként is szuper, de ugye ez nem annyira nyerő. Megsütni a legegyszerűbb, én inkább élvezetre megyek, így kis zsírt és sajtot belekeverve, szerecsendióval, sütőben, muffinformában sütöm, felverve. Amúgy sok ételbe beledobható pluszban, amihez tojás kell. Nagy számban tojásfehérjét enni már nem tuti, hogy az élvezetről szól, az ember megsüti, megeszi, annyi. Rossznak nem rossz :)
Ha egyszer valaki ezt mondja neked, kérdezd meg tőle, ő hogyan csinálja. De bizonyára nem szórakozik, hanem csak megsüti. Én zabot is el tudok képzelni benne, bár még nem próbáltam, csak egész tojással.
Persze édesszájúak sütit is készíthetnek vele. Nyilván akad ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!