Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 30-40gramm cukrot be...

Napi 30-40gramm cukrot be lehet vinni hogy ne fogylak le?

Figyelt kérdés
Egyik nap testépítek másik nap kerékpározok megettem egy fagyit.elég vékony vagyok a több sporttól nem fogyok le?jo ha eszem cukros kaját is?

2018. júl. 4. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel, nem JÓ, ha eszel cukros kaját, de nyilván a legtöbb ember teszi, annyira azért nem vészes. Csak kicsit egészségtelen.

Hogy fogysz-e, az a kalóriaegyenlegeden múlik, nem attól, hogy eszel-e cukrot vagy sem. Illene tudni eleget enni cukor nélkül is, úgy gondolom.

2018. júl. 4. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha tobb energiat hasznalsz fel, mint amennyit beviszel, akkor fogsz fogyni, mert kivulrol, nem kapja meg azt a mennyisegu energiat a szervezeted, amire szuksege van, igy testzsirt hasznal fel, rosszabb esetben, izmot bont le.

Bar ilyen szempontbol, csak energiarol beszelhetunk, hanyagold a cukrot, mert nem tesz jot az egeszsegednek.

2018. júl. 5. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!