Be lehet vinni tyúk tojással a feherje mennyiséget?
Figyelt kérdés
Nem lesz sok a zsírja?
Húsokat nem tudom megenni, tojást is, csak főve. Szoktam tejsavo fehérjét is inni edzes után.
Így nőhet az izom?
2017. szept. 1. 16:27
1/2 anonim válasza:
Sajt? Túró? Tej? Beviheted tojásban is. A zsír nagyon sok benne, de ha a sárgáját nagyrészt kidobod, akkor rendben lesz.
2/2 anonim válasza:
Persze, hogy be lehet vinni, én tipikusan tojással viszem be.
Embere válogatja, mennyi zsír fér az étrendbe. Ha nem szálkásítok, nekem nem gond a napi 150-200 gramm zsír, úgyhogy egész tojással előbb szállok el a fehérjével, mint a zsírral.
Akinek sok a zsír, az egyen több tojásfehérjét, szálkásításkor vagy ha beesik valami fehérjeszegényebb étel is, én is gyakran megcselekszem ezt. Vagy egyen mást, annyi jó fehérjeforrás van, a növényekből is sok bevihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!