Szálkásításnál a napi szénhidrátbevitelt be lehet vinni kuszkuszból? Kivéve a reggeli zabot.
Persze,és ne egyél tojást sem mert NEKEM puffadást okoz.
Ne írj már hülyeségeket utolsó,az emberek nagy részének semmi baja a zabtól és a tojástól sem.
Mert nem bírod,van ilyen.
Ez nem jelenti azt,hogy senkinek nem kell ennie, nekem pl az égvilágon semmi bajom tőle.
Második, én szénhidrátmérgezést kapok napi 100g fölött... Más attól még tömegelhet akár 500 vagy 1000 gramm ch-val, nem vagyunk egyformák.
Nyilván aki valamit nem bír, azt ne egye, de ha semmit nem ehetnénk, ami valakinek rossz, akkor éhenhalnánk.
Nincs különösebb baj a kuszkusszal. Én nem enném, mert glutén van benne, de ez mást nem kell, hogy érdekeljen, főleg, ha a többi betegségfokozó tényezője hiányzik (csak a glutén még nem betegít meg, nyilván, de fontos faktor tud lenni manapság, szerintem érdemes csínján bánni vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!