A forma szempontjából (akar szálkásítás, akar tömegeles alatt) mennyire számít a zsírok minősége?
Figyelt kérdés
Sokat írnak ugye főleg szálkásítás alatti zsirfogyasztasrol, hogy a telítetlen, főleg omega 3 zsírsavak mennyire segítik a zsírból történő fogyast stb. Arra lennék kíváncsi, hogyan is néz ez ki a gyakorlatban. Nektek mik a tapasztalatok ezzel?
Nálam most 1 gr/ttkg megy diétában, és viszonylag nehéz megoldani, hogy 80 grammbol 55-60 telítetlen legyen minimum. Főleg most, hogy diéta megy, főleg olyan forrásokat használok zsirbevitelre, ami szilárd kajaban van benne, hogy valami volumenje is legyen a dolognak. (Tojás, light sajt, túró) Aztán ezekben van telített is szépen.
Naponta megy egyébként 5 gramm halolaj, meg 2 evőkanál lenmagolaj, vagy olívaolaj. Ez kb 28-30 gramm, de kb 40 telített is bejön.
2018. jún. 27. 22:43
1/1 anonim válasza:
Én olajos magvakból szoktam megoldani. Néha veszek avokádót, de az sajnos elég drága. Ezekben a zsírok jelentős része telítetlen zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!