Ha diétában 5-6 ismerkedés sorozatokrol atallok 8 ismetlesesre, veszíthetek izmot emiatt?
Nem,de valószínűleg nem fogsz 8at nyomni 75be ugyanannyi sorozattal,mert a volumen magasabb jóval.
3 sorozat esetén ,80x6x3 1440kg//75x8x3 1800kg szóval van különbség a kettő között.
Szóval ha váltanál és menne az még fejlődés is lenne.
Megint ez a szorozgatos baromsag, mint valami betegseg. Akkor ha 100ba 2t nyomok, ami 200, akkor 80ba nem tudok 3-at, mert az 240? Vagy 8at? Az mar tobb, mint 3x annyi. Bullshit.
A helyedben probalnam tartani a 80ba 6-ot. Esetleg piramis, es akkor lehet 80-ba 6 is, meg 75-70kg is.
Hát eddig úgy volt, mert heti kétszer edzek izomcsoportokat, edzésenkent 6-6 sorozattal, és igazából csak az első 4 sorozat szokott menni 6 ismétléssel 80 kg-ba, utána muszáj vagyok lemenni 70 kg-ra, és már abba is csak 6 ismétlés megy bele, 8 nem igazán, az elején eléggé kivesz az erombol az a négy sorozat. Pedig 3 perc pihenőt tartok.
Múltkor viszont próbáltam ugy, hogy első három sorozat 75 kg-ba 8 ismétlés, utána három sorozat 80-ba 6 ismétlés. És az meg ment, gondolom az a -5kg jelentett annyit, hogy nem faradtam ki annyira. Ugyanúgy 3 perc pihenőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!