Kinek milyen a jelenlegi formája és mióta edz? (kep) 💪🏽
Figyelt kérdés
Olvastam itt s többi kérdések között hogy volt egy ugyanilyen kérdés és volt alattam több 100kommnet csak a GYIK változása miatt törlődött.Lehetne ez a kovi2017. dec. 19. 21:08
1/50 anonim válasza:
2/50 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=Dgb_kKeybwM
Ez volt másfél hónapja, azóta romlott sajnos. 2 év 2,5 hónap.
4/50 anonim válasza:
22/f 180cm/90kg
Napi 4-5000 kalória, kb 3-3,5 éve vegán étrend.
Sok éve edzek, ám mindíg mást, elejében csak kajakoztam, meg sokáig csak saját testsúllyal nyomtam, kb. 1-2 évet töltöttem edzőteremben összesen, ott is inkább súllyan húzódzkodok, tolódzkodok meg felhúzok +végzek pár kiegészítő gyakorlatot.
5/50 anonim válasza:
Utolsó.. Látom a vegán étrended.. Mint egy jol lakott napközis
6/50 anonim válasza:
#2 Ideje lesz felhozni azt a lábat! :DDDDD
8/50 anonim válasza:
"Ez volt másfél hónapja, azóta romlott sajnos." Igy megy ez, ha koxolsz.
10/50 anonim válasza:
Fél éve edzem rendszeresen, úgy hogy az étkezésre is figyelek.
Előtte 1 évig csak úgy havonta 2-3x elmentem edzeni, meg ettem néha csirkemellet oszt jóvan'.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!