1/37 anonim válasza:
Ezért s hülyegyerekért van oda annyi ribizli? Én a kockahasat leszámtva 3 év alatt szedtem össze kb ilyen formát, csak én nem vagyok ennyire szálkás, és az edzésem első két évében ló8===D-t sem értettem az egészhez. Szóval ha nagyon értesz hozzá, akkor azt mondom olyan 2 év alatt össze lehet hozni, de ez genetikától is függ. Nekem pl nagyon trágya genetikám van.
2/37 anonim válasza:
De ha nem cuccolsz, akkor nehezen hozol össze ilyen szálkás formát.
3/37 anonim válasza:
Milyen cuccrol beszelsz, ember? Par honap alatt ossze lehet hozni.
4/37 anonim válasza:
Amugy nezd meg, ki vannak oda erte. :D
Egyik sem tobb 13-nal.
5/37 anonim válasza:
Pár hónapot túlzásnak érzem... azért legalább 1 év, másfél, és amúgy ja kit érdekel hogy a sok kis 12 éves oda van érte?Hatalmas nagy achievement,de normális párkapcsolata az ilyen kreténeknek ritkán lesz, én még sajnálom is.
6/37 anonim válasza:
Mondjuk az komoly, hogy ott dicsérik a lábát... xD azon nevettem :)
7/37 anonim válasza:
8/37 anonim válasza:
Amúgy felesleges fikázni, arányos, jól kinéző teste van.
Szerintem egy év alatt lazán hozható.
9/37 anonim válasza:
Van 150 centi magas gyerek, olyan alkattal, hogy nem tud sehogy zsirosodni. Megteveszto. Az izomtomeget kell figyelni, van neki egy 34-es karja. O maga is par honap alatt hozta ossze.
10/37 anonim válasza:
Most igy néztem más képeket is tényleg alacsony, de micsoda divatdiktátor :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!