Kezdőnek jó ez a terv?
Heti kétszer edzenék és kezdő vagyok.
1. nap: Váll, kar, mellizom, (hátizom).
2. nap: Hasizom, láb, (hátizom).
Esetleg kimaradt valami?
A 2. napon azért ilyen kevés, mert a hasizmom és a hátizom megy a legnyögvenyelősebben, ezért arra szeretnék több időt szentelni. A hátizmot azért tettem zárójelbe, mert felváltva csinálnám, egyik héten az 1. napon, másik héten a 2. napon.
probald meg 4-5napra szetszendi enis ugy kezdtem 14 evesen, cask akaratero a kerdeses,
és az h szereted-e ha nem akk ne kezd el..
ha szereted akk meg minnel elobb szed szet 4-5napra minden nap mas izomcsoportot
és van az h kozben szereted meg az 1 honap alatt kiderul.. vagy csak a tarsasag a kondiban :D
Keress egy edzéstervet, pl mivel kezdő vagy a kezdő átmozgató megteszi 1, másfél hónapig, aztán meg keress egy másik, rendes tervet, és azzal fejlődgess. (legyen benne a 3 alapgyakorlat). ne te irkálj terveket, mert mind sz@r lesz valamilyen szempontból, és ezt most nem sértésnek szánom. azok, akik írják a profi edzésterveket, azok sem aznap kezdték az edzést, és elkéepsztő mennyiségű tudásuk, és tapasztalatuk van már, amire támaszkodva tudnak írni egyet, nem hasra ütve. És tényleg, mondom.. No offense..
ha eddig nem tetted, és tényleg szeretnél eredményeket ebben a sportban, akkor olvass el két könyvet: powerbuilder ebook
sargakapszula ebook
sok sikert ehhez a nagyszerű sporthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!