Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van itt aki ejszakai muszakoka...

Van itt aki ejszakai muszakokat is szokott huzni? Hogyan etkeztek?

Figyelt kérdés
Ha reggel megyek aludni, lefekves elott kajaljak? Hogy a legjobb ilyen esetben megoldani az etkezest? Vagy csak eleg ha akar mikor benyomom a szukseges tapanyagmennyiseget, es annyi?
2018. jún. 13. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
En így oldom meg.Kb délután 4 felé első étkezés,aztán 6ora,este9,éjjel 1 óra és reggel otthon 7 felé már csak túrót szokok enni.
2018. jún. 13. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs általános legjobb módszer, tapasztald ki, neked mi az ideális.

Van, akinek nincs opciója, mert nem tud éjszaka enni s ha nem eszik reggel, amikor pedig inkább aludni akar, akkor a nyomorult nappali alvása is elromlik, mert felébred arra, hogy éhezik. De tuti van, aki egy rendes evés után rosszul alszik...

Alapvetően az összmennyiség számít, hogy ezt ki hogyan osztja be, az változó. Adódik, hogy ugyanúgy oszd el az ételeidet, csak eltolva, hiszen máskor vagy ébren. Ha gyakran kell enned, nincs sok opciód, max. normálisabb időkre csoportosítasz több ételt, ha az esik jobban.

Én nem éjszakázom, hála az égnek, kikészítene, de ugyanakkor ennék, mint máskor, mert viszonylag későn tudok csak enni erőszak nélkül s ez nekem elég egész napra.

2018. jún. 13. 14:52
 3/4 BlodDrunk ***** válasza:

Én amikor így melóztam ugyan úgy kajáltam mintha nappal lenne,nincs különbség.

Szóval délután mikor felkeltem reggeli zabpehely+fehérje 17kor mentem edzeni,19-20környékén csirke-rizs stb,melóba közben 23 fele egy zabpehely-fehérje shake, 1:10 kajaszünetbe rendes kaja csirke-rizs 4fele ismét egy shake,amikor meg hazaértem 6.40 környékén még lemegy túró-fehérje-zabpehely aztán alvás.

2018. jún. 13. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Napi 2-3szor kajálok. Elsővel indítom a napom, abban van sok ch, többnyire amit lassabban emésztek. A második van súlyozva fehérjére.
2018. jún. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!